• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Chestiuni generale » Problema logIn
Problema logIn
JuSt_Me
Postări: 59
Reputație: -2
Mesaj # 1 | 10:08 PM
Salut .
Astazi am incercat sa ma loghez pe site-ul meu uDesign si ...hop eroare .

"Aceasta adresa IP este blocata temporar " ..Pentru ?

Ma puteti ajuta . Sincer nu stiu de ce nu merge pentru ca acel cont este contul administrator pe care s-a creat siteul .
Am dat Lost Passworld ... degeaba nu primesc niciun email.

ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 10:36 PM
JuSt_Me, eu m-am logat fara probleme...
JuSt_Me
Postări: 59
Reputație: -2
Mesaj # 3 | 10:40 PM
Nu despre useri este vorba ci Contul Original cu care s-a creat siteul ( ValiG ) . Mi-am mai facut un cont si merge dar cu ValiG imi zice ca este IP blocat ceva banal , pentru ca nu este .
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 4 | 6:39 PM
JuSt_Me, Dacă nu ai contactat Asistența tehnică, de cele mai multe ori, acestea sunt cauzele blocării temporare ale adresei IP:

1. Adresa dvs IP a fost blocata din cauza cererilor repetate primite. In acest caz, sistemul se autoprotejeaza, blocand IP-urile utilizatorilor care folosesc cereri de tip POST/GET in mod repetat (mai des de doua ori intr-un minut). Durata blocajului temporar este de aproximativ 3.5 ore. Dupa expirarea acestui interval, adresa IP va fi deblocata, iar dvs va trebui sa examinati script-urile care sunt utilizate de website-ul dvs - aceste script-uri pot trimite cereri catre server cel mult o data pe minut. Va rugam, verificati daca website-ul nu contine script-uri care trimit cereri in mod repetat catre server, imediat ce pagina s-a incarcat.

2. Adresa dvs IP a fost blocata, pentru ca ati introdus parola gresit, de cinci ori. Sistemul va protejeaza contul de la sustragerea datelor prin metode de tip (bruteforce). In acest caz, adresa IP este blocata pentru o ora. Daca veti incerca sa va autentificati in timpul aceste ore (chiar daca veti introduce parola corecta), perioada de blocare a adresei va fi prelungita. Va recomandam sa asteptati timp de o ora, dupa care sa incercati sa va autentificati din nou. Daca nu va aduceti aminte parola, puteti utiliza optiunea "reamintire parola" de pe pagina http://www.uid.me/remind.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Chestiuni generale » Problema logIn
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: