Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Video » Erori sau alte bug-uri (Dacă le observați, vă rugăm comunicați-le) |
Erori sau alte bug-uri |
Dacă ați identificat un mic bug sau eroare în modulul Video, vă rugăm să o comunicați aici, folosind acest formular (tip de reportare):
Eroarea găsită: ... Descriere:... (+ screenshot neapărat) Acest Thread este creat strict pentru raportarea erorilor din modul. Dacă aveți înterbări cu privire la acesta, vă rugăm sa creați alte teme de discuție. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Alo, domnul administrator. Am postat un bug,un raspuns astept de pe 22.01.2013 si suntem in 28.01.2013? Intra un vizitator si vede ca am 12 view-uri la cel mai vizionat clip,inseamna ca e nasol.
Erroare gasita: Necontorizare vizualizari de pagina + Play Poze: Traficul paginii respective pe 2 zile ![]() Vizualizari de pagina contorizate de voi, si am 37 de like-uri. ![]() Folosesc codul $VI_READS$ Cod <span class="vep-views"><!--<s5389>-->Vizualizări<!--</s>-->: $VI_READS$</span> Am folosit si $READS$ si $PLAYS$ si tot degeaba. Adăugat (28/01/2013, 10:00 PM) Material modificat de yce - Luni, 28/01/2013, 2:18 AM
|
Probleme cu $PAGE_SELECTOR$ în pagina canalelor. Nu pot merge pe pagina a 2-a a unui canal.
Pe pagina acestui canal 2lol.ro/video/chp/6 (bănuiesc că și celelalte canale au aceași problemă) nu pot merge pa pagina a 2-a. Încă ceva, paginile 2lol/video, /video/cha , /video/chu precum și interiorul canalelor folosesc același css, însă față de 2lol/video celelalte pagini menționate apar un pic altfel. Adică pe celelalte pagini, partea stângă nu este afișată în total, parcă ar avea padding-right:-10px iar partea stângă parcă are în plus padding-left: 10px. Am verificat atent dacă este din ccs-ul meu însă n-am găsit nimic! Problema asta o am în paginile /load și photo. Adăugat (27/05/2013, 7:52 AM) |
Raver, văd că s-au făcut actualizări însă problema semnalată mai sus de mine n-a fost remediată. De ce?
Material modificat de TheGame - Marţi, 11/06/2013, 9:09 PM
|
TheGame, problema legată de padding left -10 a fost rezolvată iar, la următorul set de actualizări, facem tot posibilul să remediem și situația semnalată de tine (s-a notat). Mulțumim pentru înțelegere!
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Pana la urma cand se rezolva bug-ul cu vizualizarile
![]() Adăugat (14/08/2013, 11:02 AM) Cod $YEAR_FL$ ![]() Adăugat (16/08/2013, 9:10 AM) Adăugat (04/09/2013, 12:49 PM) |
| |||