• Pagina 3 din 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Serviciile plătite » Servicii plătite. Întrebări frecvente
Servicii plătite. Întrebări frecvente
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 1 | 6:16 PM

Pe lângă serviciile pe care le oferă în mod gratuit utilizatorilor săi, uCoz oferă și un set de pachete și opțiuni premium, ce permit webmasterilor să dezvolte funcționalitatea site-urilor.
Achiziționarea unui pachet premium se poate face prin intermediul Panoului de Control -> $ Servicii plătite (în bara admin).



Puteţi achiziţiona servicii ori prin intermediul unui pachet cu plată sau separat (opţiunea "Cumpără un serviciu separat" din bara de sus).


*Cum pot achiziționa un serviciu separat?

Datorită lansării noilor pachete premium, au apărut modificări și în ceea ce privesc serviciile separate. Acestea vor fi vizibile timp de 24 de ore din momentul achiziției pachetului premium, în Panoul de Control -> Servicii plătite -> Cumpără un serviciu separat:



Veți putea selecta o serie de opțiuni, în funcție de pachetul achiziționat.

MINIM
BAZĂ
OPTIM
MAXIM
SHOP
Șterge drepturile de autor uCoz
Dezactivează reclama din Panoul de Control
Abonament pentru modulul Magazin Online
Posibilitatea de a utiliza scripturi PHP


Rețineți că nu puteți achiziționa serviciul separat pe o perioadă mai mare decât cea a pachetului cumpărat.


Întrebări frecvente


  • Am plătit pentru un serviciu, îl pot vedea în cadrul secţiunii “Comenzi achitate”, dar serviciul nu a fost încă activat. Ce nu funcţionează şi ce pot face în această privinţă?

    Cel mai probabil, problema este următoarea: un alt serviciu plătit sau un pachet de servicii este activat pe website-ul dvs, şi include serviciul la care faceţi dvs referinţă. Două servicii cu plată similare nu pot fi active pe website în acelaşi timp. Noul serviciu plătit nu poate fi activat până când serviciul sau pachetul de servicii care îl include va expira.
    Dacă doriţi activarea imediată a noului serviciu achitat, trebuie să anulaţi serviciul anterior. Acest lucru poate fi făcut prin Panoul de Control -> $ Servicii plătite -> Comenzi achitate -> daţi click pe numărul de ordine aferent -> Anulează.
    Când anulaţi serviciul, fondurile rămase neutilizate vor fi adăugate contului dvs, aşadar acestea vor putea fi utilizate pe viitor. Banii nu se vor pierde.
    P.S. De asemenea, puteţi oricând să transferaţi bani de pe un website pe un altul (în cadrul unui singur cont Webtop). Dar acestea nu pot fi returnate.

  • Ce este un utilizator / cont premium?

    Conturile premium sunt acele website-uri, a căror proprietar a achiziţionat un serviciu sau un pachet de servicii care costă nu mai puţin de $3 odată. După plata unui astfel de serviciu sau pachet de servicii, contul utilizatorului (website-ul) este considerat a fi unul premium. Utilizatorii premium au anumite beneficii. De exemplu, conturile premium sunt active indiferent de frecventarea acestora. Aşadar, nu pot fi şterse pentru lipsa activităţii.
    Fişierul Robots.txt pentru website-urile premium este deblocat după plată (înainte de finalizarea carantinei).

  • Cum pot primi un domeniu ca şi cadou?

    Pentru a primi cadou un domeniu, într-o zonă aleasă – daţi click pe link-ul "Primeşte un domeniu cadou” de pe Pagina Principală din Panoul de Control. Puteţi face acest lucru doar după ce aţi achitat pachetul premium Maxim pe minim 6 luni sau Optim/Magazin pe minim 12 luni pentru cel puţin 12 luni (odată).
    Veţi vedea fereastra ce conţine codul certificatului. Utilizaţi acest cod pentru obţinerea domeniului aici: http://domain.ucoz.com.
    Dacă nu aţi notat codul, îl mai puteţi vedea încă o dată trimiţând un mesaj la: Ajutor -> Asistenţă Tehnică, cu subiectul "Domeniu cadou”
    Puteţi vedea capturi de ecran utile aici
    Dacă există probleme în ceea ce priveşte "Domeniul cadou", le puteţi discuta aici.

  • Am mai multe website-uri. Pot cumpăra pachete de servicii pentru toate website-urile în acelaşi timp sau trebuie să plătesc separat pachetul pentru fiecare website, separat?

    Da. Pentru moment, trebuie să plătiţi pentru fiecare website separat.

  • Când pachetul de servicii expiră, ce se va întâmpla cu Megabyţii suplimentari, de la spaţiul de pe disc, pentru care am plătit?

    Când acest pachet sau serviciu expiră, Megabyţii suplimentari vor fi scăzuţi din spaţiul dvs de pe disc. Toate înregistrările vor rămâne. Tot ce aveţi de făcut este ori să plătiţi, din nou, pentru acest serviciu, ori să mai goliţi spaţiul de pe disc. În caz contrar, activitatea utilizatorilor pe website va fi blocată. (Aceştia nu vor putea să adauge înregistrări, etc.)


  • Actualizat: 17 octombrie 2014

    Good things come to those who wait!
    Felicia
    Postări: 1326
    Reputație: 55
    Mesaj # 31 | 12:35 PM
    od, nu, având în vedere că este vorba despre o tranzacție internațională, plățile se pot face doar prin card sau Paypal.
    Good things come to those who wait!
    Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Serviciile plătite » Servicii plătite. Întrebări frecvente
    • Pagina 3 din 3
    • «
    • 1
    • 2
    • 3
    Căutare: