• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Altele » Comunicarea dintre utilizatori » Demisie
Demisie
Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 1 | 3:07 AM
Am luat această decizie de a îmi da "demisia" dacă pot să îi spun aşa deoarece eu consider că activitatea moderatoriilor de pe acest forum nu este apreciată. Asta este părerea mea şi dacă cineva mă contrazice este problema lui, fiecare avem dreptul de a ne spune părerea. Sincer, mi-a plăcut să ajut utilizatori comunităţi uCoz, dar de acum las loc altor moderatori/membrii(viitori moderatori) de aşi face treaba cum trebe. Eu vă urez cât mai multe site-uri bune şi cu mulţi vizitatori şi să nu întămpinaţi probleme la utilizarea/crearea lor. Dacă acest mesaj a deranjat pe cineva, eu îmi cer scuze, am vrut să fac acest mesaj public pentru a şti toată lumea. Am vrut să mă retrag de mult, dar " m-am întors din drum" pentru comunitatea uCoz şi pentru utilizatorii ei, dar decizia finală cu părere de rău a fost luată din cauza neaprecieri munci depuse de moderatorii acestui forum.
daniel
Postări: 359
Reputație: 23
Mesaj # 2 | 3:36 AM
mie sincer imi pare rau sa aud asta,eu mereu am apreciat munca moderatoriilor
parerea mea este ca va completati unul pe celalalt,ce nu stia unul stia celalalt si asa mai departe
Devil, eu sincer iti multumesc pentru ajutorul dat pe acest forum angry

Material modificat de daniel - Sâmbătă, 30/06/2012, 3:37 AM
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 3 | 9:26 AM
sad no comment sad
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 4 | 3:26 PM
Devil, mulţumim pentru dedicaţie şi implicarea avută de-a lungul timpului. Îmi pare sincer rău pentru decizia pe care ai luat-o. Dacă ai putea să ne spui tuturor ce înseamnă lipsa de apreciere asupra activităţii ar fi super. Altfel, îţi respectăm decizia şi îţi urăm mult succes în tot ceea ce vei întreprinde pe viitor! Mulţumim Devil.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
djbest
Postări: 191
Reputație: 1
Mesaj # 5 | 1:45 PM
Devil iti multumim mult!Mie sincer imi pare rau.Vei lipsi mult comunitati.Asta se va vedea in timp.Decizia este a ta nu ti-o putem judeca.Poti revenii oricand ti se face dor de comunitate wink
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 6 | 1:08 AM
Îi dau dreptate lui Devil. Măcar aveţi bunul simţ atunci cand cineva vă ajută să îi daţi un +1 astfel se va vedea cât de mult a ajutat acel moderator/utilizator sau altă funcţie. Nu ştiţi cât de mult contează asta. Îmi pare rău că ai luat totuşi această decizie.
yonutz
Postări: 417
Reputație: 7
Mesaj # 7 | 1:09 AM
Respect Devil 1+ ....Simtu omorului si saltaret in ajutor mereu biggrin cool biggrin biggrin
Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 8 | 3:56 AM
Raver, prefer sa nu discut despre asta, a zis SkipY esentialul. Placerea a fost de partea mea sa ajut, iar cand voi avea ocazia o sa ajut in continuare.

djbest, placerea a fost si este de partea mea sa ajut. Eu sunt in continuare aproape de comunitatea uCoz, cand voi avea timp si pot cu ceva sa ajut o voi face, nu conteaza ce functie ai, poti ajuta din orice postura.

yonutz, simtul omorului? biggrin probabil vroiai sa zici umorului :p.

yonutz
Postări: 417
Reputație: 7
Mesaj # 9 | 9:23 AM
:)) da umorului greseala mea biggrin tongue dar team facut sa zembesti pana sa pleci ..o sati simtim lipsa... cry angry dry cool
Comunitatea uCoz » Altele » Comunicarea dintre utilizatori » Demisie
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: