|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Forum Ideile mele , problemele mele ... am ramas fara rezolvari .. |
Ideile mele , problemele mele ... am ramas fara rezolvari .. |
Ideile ar fi urmatoarele :
1.Redenumirea Mesageriei Private , in "Posta via Bufnita" , aici incluzand : Trimite PM , redenumit in Trimite Bufnita . Inbox , redenumit in Bufnite . 2.Am pus doua sisteme pe forum , cel de reputatie si cel de punctaj . Vreau sa fac un magazin , dintr-unul dintre modulele siteului . In sa fac sa se plateasca cu Reputatie si/sau cu puncte . 3.Vreau sa fac in alt modul al siteului , un tabel cu anumite Joburi/slujbe . Vor fi 5 coloane : Slujba | Cerinte | Salariu/Puncte | Locuri ramase | Angajati . Vor fi N randuri cu slujbe . Ce vreau sa fac cu acest tabel ? Ei bine vreau sa pun un buton , la sfarsitul fiecarui rand , prin care , daca il apas(numai eu daca il apas, desigur) sa trimita punctele/salariul la angajatul/angajatii care sunt scrisi acolo . Sau sa fac in asa fel , incat sa se trimita automat la sfarsitul fiecarei luni . :-? 4.La tema forumului meu(http://another-story.ucoz.ro/forum/) , vreau sa pun deasupra fiecarei sectiuni , o bara ,gen cea pe care am incercuit-o in poza de mai jos . Ma ocup eu de design , voi doar sa imi spuneti cum sa o pun . Site-ul meu este unul RPG , momentan lucrez la el , este nefinisat . As vrea sa mai lucrez si la tema . Adresa catre site este urmatoarea : http://another-story.ucoz.ro/ . V-ati prins , incerc sa fac un site RPG , despre lumea Harry Potter , cu alte cuvinte , lumea vrajitorilor . Cele de mai sus sunt ideile mele . Problema este ca nu am cunostintele necesare in coding pentru a imi pune in aplicare ideile . Astept un raspuns . Multumesc . Adăugat (29/02/2012, 7:51 PM) |
Musatinu , nu este nevoie sa te adresezi cu "veti" . Presupun ca te-a indus in eroare nicknameul ... . Este doar un nume generat pe internet ..
Daca nu te superi , ai putea sa imi spui cum pot adauga puncte unui user ? Am folosit sistemul tau de puncte , dar nu stiu cum fac sa adaug . Adica se adauga doar cand face numarul de postari ? Nu pot adauga puncte unui user oricand doresc ? Astept un raspuns . Multumesc . |
| |||
| |||