|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Forum Schimbare CUloare Grup (Culori grup) |
Schimbare CUloare Grup |
dR_dRE, bineînțeles că poți.
Care-i adresa site-ului? Material modificat de TheGame - Luni, 11/08/2014, 5:20 PM
|
Nu mai fiti rai adresa se vede in screenshot.
dR_dRE, sincer nu prea stiu sa iti raspund la intrebare, pentru ca nici nu am folosit pana acum acest modul si nu prea m-am interesat cum se poate face asta, insa iti pot arata un alt cod. Cod <script type="text/javascript"> links=document.getElementsByTagName('a'); for(i=0;i<links.length;i++){ if(links[i].className=='uLPost'); if(links[i].className=='threadAuthorLink'); if(links[i].className=='lastPostUserLink'); if(links[i].className=='postUser'); if(links[i].className=='forumModer');{ user=links[i].innerHTML; if(user=='Alex'){links[i].style.color='red';} if(user=='Cosmin'){links[i].style.color='blue';} if(user=='Dorel'){links[i].style.color='blue';} if(user=='Costel'){links[i].style.color='green';} if(user=='Alin'){links[i].style.color='green';} if(user=='Roxana'){links[i].style.color='blue';} if(user=='Romi'){links[i].style.color='green';} if(user=='Remus'){links[i].style.color='green';} if(user=='Alt nume'){links[i].style.color='slateblue';} }} </script> Prin acest cod, se coloreaza numele fiecarui utilizator cum vrei tu iar rezultatul este acesta http://uploadimage.ro/viewer.php?file=2906_forum_5q12.png Trebuie doar sa editezi doar numele si culoarea din dreapta. Pentru cealalta intrebare poate o sa raspunda altcineva |
De ce să folosești java script ca să schimbi o culoare?
Poți schimba culoarea ușor, prin CSS. Intră în panoul de control => Personalizaţi design-ul => Stilul folii (CSS) și după body copiază acest cod: Cod .postUserGroup { color: #ff00ec ; } #ff00ec este culoarea, o poți modifica cu ce culoare vrei, pentru alte culori, poți vizita site-ul http://www.color-hex.com . Material modificat de TheGame - Marţi, 12/08/2014, 2:38 PM
|
TheGame, asta stiam, dar eu am inteles altceva de la el, am crezut ca vrea sa schimbe culoarea pentru fiecare grup adica la administratori sa fie rosu la moderatori albastru, stiu ca asta se poate face dar am crezut ca vroia sa ii apara in postare in dreapta la Grup: aceste culori. Nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun de accea i-am dat acel cod, prin acel cod se schimba culoarea anumitor useri, asa cum vrea el. Asta schimba totul intr-o culoare si eu nu asta am inteles din mesajul lui.
|
| |||
| |||