|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Forum Pagini ... oarbe (Inserare pagini) |
Pagini ... oarbe |
Ma confrunt cu urmatoarea problema
Doresc sa realizez o pagina care sa nu apara in meniu dar sa poata fi accesata cad dau clic pe un meniu. Ca sa fiu mai clar. Am realizat un site la o scoala. Si am o pagina intitulata ELEVI care contine subpaginile CLASA 1, CLASA 2, etc. Dorec ca dand clic pe CLASA 1 ( de exemplu) sa mi se deschida o pagina cu elevii clasei, pagina creata de mine, dar care sa nu apara in meniu |
Mai draga Musatinu. Am citit totul de n ori si nu am gasit nicaieri solutia la problema ridicata de mine. Poate nu am fost destul de clar. Reiau. Am o pagina sa zicem FOTBAL si o subpagina LIGA 1. Acum daca dau click pe LIGA 1 sa imi apara o pagina care nu se vede in meniu intitulata CLASAMENT. Asta e tot.
Adăugat (03/12/2013, 9:48 AM) |
Phuuu hai sa incerc altfel
deci in meniul principal am pagina RESURSE. De aici una din subpagini este ELEVI. Dau click pe acesta pagina si se deschide astfel CLASA PREGATITOARE A CLASA PREGATITOARE B ETC, ETC De aici mai departe apare problema. Eu doresc sa dau click pe CLASA PREGATITOARE A ( de exemplu) si sa mi se deschida o alta pagina care sa contina elevii clasei, dar care pagina sa nu imi apara in meniul principal. Aici cred ca e vorba si de hyperlink, nu? Poate am devenit agasant, dar daca nu imi e clar asta e. Intreb pana voi pricepe explicatiile voastre Unde gasesc optiunea Adaugă o legătură către pagină în meniul principal al site-ului si .... Dacă noul meniu nu apare în mod automat, va trebui să resalvați șablonul corespunzător (e.g. Partea superioară a website-ului). Adăugat (06/12/2013, 7:27 AM) Material modificat de band - Joi, 05/12/2013, 2:54 PM
|
| |||
| |||