|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Forum Ajutor instalare sablon La film:D (Urgent) |
Ajutor instalare sablon La film:D |
Asa deci sa incepem cu continutul sablonului:
* Constructor Sablon -> stiu unde se instaleaza * style -> stiu unde se instaleaza * logo.psd (nu stiu unde se pune acest fisier) -> astept rezolvarea de la voi! 1.Manager de fisiere:(CONTINE URMATOARELE) -JS -> acest folder se urca cu ftp in folderul radacina? -La-film (imagini) -> acest folder se urca cu ftp in folderul radacina? 2.Catalog de fisiere:(CONTINE URMATOARELE) - Pagina principală a catalogului cu fişiere -> Aceasta se pune doar in Directorul de fisiere? - Pagina cu categoria conţinutului -> Aceasta se pune doar in Directorul de fisiere? - Aspectul intrărilor -> Aceasta se pune doar in Directorul de fisiere? 3.Informatorii:(CONTINE URMATOARELE) - Slaider-ul -> Nu stiu unde se pune astept rezolvarea de la voi ! - Categoriile ->Nu stiu unde se pune astept rezolvarea de la voi ! Material modificat de kenzie - Luni, 25/11/2013, 2:13 PM
|
kenzie, logo.psd e o imagine editabila prin photoshop, aceasta nu se instaleaza pe site.
1 .JS in filemanager creezi un nou folder /js/ in care incarci fisierele de acest tip. La fel procedezi cu imaginile, creezi folderul /images/. 2 Nu, in CP » Personalizaţi design-ul site/panel/?a=tmpl, aici gasesti aceste sectiuni. 3 Aici nu te ajuta nimeni. trebuie sa fie instructiuni de instalare a acestor informere in template. |
| |||
| |||