|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Forum Profilul meu |
Profilul meu |
As dori si eu un Profil lateral ,care sa fie bun si sa apara pentru categoria Administrators , moderatori butonul de "adds new entri" doar la Administratori si moderatori in rest la celelalte grupe sa fie normal si as vrea sa fie cu login normal cu nume si pass fara uid daca se poate... Multumesc anticipat
|
Pentru formularul de autentificare: in Panoul de Control -> Setari -> Setari generale -> alegi "Vechi" la optiunea "Tipul butonului de autentificare uID". Ca sa-ti apara si vechiul formular pe site, poti adauga scriptul
Cod <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $('#uidLogButton div:last a').click(); }); </script> Daca vrei ca numai anumite grupuri sa aiba posibilitatea sa adauge intrari noi in cadrul unui modul, acest lucru se face prin Panoul de Control -> Utilizatori -> Grupuri utilizatori -> Stabileste permisiunile pentru toate grupurile. Aici stabilesti ce poate fiecare grup sa faca: de exemplu, in cadrul Blog-ului, poti selecta ce grup are dreptul sa posteze intrari noi. Sper ca am inteles bine ceea ce aveai nevoie Good things come to those who wait!
|
| |||
| |||