|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Editorul de pagini Stergere si adaugare (de sters pagina principala si de adaugat un registru frumos) |
Stergere si adaugare |
Am si eu 2 intrebari simple va rog frumos daca se poate?
1. Cum sterg pagina principala in asa fel incat utilizatorul cand intra pe site sa-l duca direct pe forum. 2. Cum schimb formularu de inregistrare? http://s26.postimg.org/9h219n2cp/crop.png Cred ca am facut o tampenie si imi arata ceasul acolo |
dR_dRE,
1. Cum sterg pagina principala in asa fel incat utilizatorul cand intra pe site sa-l duca direct pe forum. Editor de Pagini-->>Setarile Modulului-->>La intrarea pe pagina principală, se redirecţionează la: si pui la Forum! poate formularul de audentificare? |
Salut dR_dRE, la prima intrebare ti-a raspuns Moldoveanu, pentru a schimba la loc formularul de autentificare apasa sus pe bara de Constructor » Activare constructor dupa care la Formularul pentru autentificare apesi pe rotita de langa x » HTML » iar acolo pui codul $LOGIN_FORM$ » Salveaza.
A doua metora din Control Panel » Design » Administrare Design (sabloane) » Primul recipient » cauti Formularul de autentificare si inlocuiesti cu codul $LOGIN_FORM$ Cod <!-- <block1> --> <?if($LOGIN_FORM$)?> <div class="sidebox"><div class="sidetitle"><span><!-- <bt> --><!--<s5158>-->Formularul pentru autentificare<!--</s>--><!-- </bt> --></span></div> <div class="inner"> <!-- <bc> -->$LOGIN_FORM$<!-- </bc> --> </div> <div class="clr"></div> </div> <?endif?> <!-- </block1> --> |
dR_dRE, crede
|
| |||
| |||