Mesaj # 1 | 12:59 PM
Caracteristicile şi diferenţele faţă de forumurile PHP:

1. În total 200 de PMs sunt păstrate. Toate PMs primite sunt salvate, nu se poate schimba, aveţi posibilitatea doar sa le ştergeţi .2. Dacă nu le ştergeţi manual iar numărul lor a ajuns la 200, cele mai vechi PM-uri vor fi şterse automat dacă primiţi unul nou.3. Administratorii nu pot citi PMs altor utilizatori. Şi această caracteristică nu vor fi adăugate în viitor (secretul corespondenţei).4. Smileys în PMs poate fi activat în setările de Utilizatori şi confirmat în setările de grupuri. În setările de grupuri puteţi permite de asemenea folosirea codurilor BB în PMS.5. Lungimea mesajului este limitat la 1000 de caractere.Code
<?IF($IS_NEW_PM$)?><a href="javascript://" id="upml" onclick="window.open('$PM_URL$','pmw','scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350');  return false;"><img src="http://YOUR_SITE_URL/prt.gif" border="0"></a>($UNREAD_PM$)<?ELSE?><a href="javascript://" id="upml" onclick="window.open('$PM_URL$','pmw','scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350');  return false;">Private messages</a> •<?ENDIF?>


Acest cod vă va ajuta să obţineţi un buton atunci când primiţi un mesaj nou, o serie de mesaje necitite în paranteze şi o legătură într-o fereastră pop-up atunci când faceţi clic pe ea sau pe imagine.
Cum pot vedea mesajele private ale utilizatorilor? Eu sunt admin fondator şi vreau să văd PM-urile de la utilizatori.
Nu puteţi. Mesajele private sunt private.

Cum putem trimite PM automat, adică de îndată ce un utilizator sa înregistrat el primeşte un mesaj privat în mod automat din partea administraţiei?
Nu puteţi trimite un PM în mod automat. Sistemul va trimite un e-mail la adresa de e-mail specificată acolo.Am adaugat codul de $UNREAD_PM$ dar numarul de mesaje necitite este întotdeauna afişată la zero şi cele noi nu sunt de culoare roşie.
Sistemul reacţionează la un mesaj nou în decurs de 10 minute, trebuie doar să aşteptaţi.Cum pot şterge un PM care a fost trimis accidental unui utilizator greşit? eu nu vreau ca el să-l citească.
Nu puteţi.Nu găsesc opţiunea "Anunta prin e-mail despre noile mesaje private". Unde este?
Este pe o pagina de profil.Unii utilizatori ai site-ul meu au un sunet "mesaj privat" joc de fiecare dată când intra pe site-ul, deşi ele nu au noile mesaje. De ce este aşa?
Faceţi o restaurare implicită la şabloanele de pe forum sau resalvaţile.PM-urile nu merg pe site-ul meu, atunci când fac clic pe ele se deschide o fereastră goală.
Trebuie să faceţi restaurarea implicită a şablonul PM.Am citit deja ultimul PM dar nu există încă o alertă.
Ştergeţi cookie-urile.Este posibil să şterg PM-urile tuturor userilor?
Nu, puteţi şterge doar PM-urile dvs.Care sunt ID-urile sau clase de câmpurile "Subiect" şi "Text mesaj"?
#pmSubject şi #messagePoate administratorul de pe forum să trimită PMs la toţi utilizatorii? Dacă da, atunci cum?
Prin intermediul expediere PM masa.Este posibil să efectuaţi următoarele:
1. Numai Administratorul poate trimite PMS.
2. Utilizatorii pot citi PM-urile şi pot trimite PM-uri doar la administrator.

Nu, cei care nu au permisiunea de a trimite mesajele private de asemenea nu pot citi.Cum pot traduce textul de pe pagina PM într-o altă limbă?
Parţial prin intermediul substituirea de fraze implicită prin intermediul script-ul.Este posibil să se blocheze PMs de la utilizatori nedorite?
Puteţi bloca doar mesajele de la grupuri (opţiunea "Acceptaţi mesaje private din următoarele grupuri numai în acest profil)