|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Utilizatorii site-ului Transfer domeniu personal |
Transfer domeniu personal |
De doua zile incer sa atases domeniu meu dar din nu stiu ce motive nu se finalizeaza ,in pagina respectiva este scris domeniu a fost incarcat dar nu a fost atasat la contul dvs.
Am apasat butonul atasare domeniu arata ca ar incarca acea pagina dar nu se intampla nimic? De ce oare nu pot atasa domeniul la contul meu? |
Stefanel, dacă nu apare nicio eroare la apăsarea butonului, încearcă să ataşezi domeniul într-un alt browser. În cazul în care apare o eroare, te rog, menţioneaz-o şi pe aceasta.
Pe lângă informaţiile necesare din prima parte a mesajului meu, te rog să specifici şi adresa uCoz a site-ului tău, respectiv domeniul pe care doreşti să îl ataşezi. |
Stefanel, ai urmat instrucțiunile de aici: http://forum.ucoz.ro/forum/5-821-1 ? Dacă da, te rog să specifici dacă sistemul afișează vreo eroare în timpul procesului de atașare a domeniului. De asemenea, specifică și limba Panoului de Control pe care o utilizezi.
Good things come to those who wait!
|
| |||
| |||