|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Înregistrarea Cum adaug un mesaj de intampinare pe site |
Cum adaug un mesaj de intampinare pe site |
Cum adaug un mesaj de intampinare care sa contina Înregistrare | Autentificare ?
Si as mai avea o problema am invitat cativa prieteni sa se inregistreze pe site ...totul bine la primi 3 inregistrati , dupa imi spuneau ca nu merge sa se inregistreze ,(inregistrarea prin facebook , google sau twitter) Ma poate ajuta cineva? |
Salut iulianstoian2, cateva mesaje de intampinare o sa gasesti aici http://rpu.ucoz.ro/load/scripturi_pentru_ucoz/1-8-2 putin mai jos. In legatura cu inregistrarea ce anume nu merge? ce le apare?
|
Ei cand dau sa se inregistreze de deschide fereastra dau click pe permite dupa se inchide fereastra si atat . Cand dau sa se autentifice nu merge .
|
remus am incercat sa ma inregistrez pe site-ul de mai sus dar nu merge orice mail as pune spune ca a mai fost folosit Alt site de unde pot lua nu stii?
|
Ai dreptate , am fost dat prima oara dar am fost introdus alta parola Mersii de ajutor
Adăugat (20/08/2014, 1:48 PM) |
Mi-am dat si eu seama dupa mersii oricum .
|
| |||
| |||