|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale indexare google |
indexare google |
Nu stiu daca ma poate ajuta cineva, dar nu am nimic de pierdut.
Mi s-au dezindexat cam toate articolele de pe site. Articole vechi care apareau normal in google (si de unde aveam si vizitatori). http://xpresstuning.ucoz.com Tot ce am facut inainte e sa schimb titlul site-ului, si sa adaug sectiunea aceea din mijloc 'Ultimele Articole'. M-a vizitat google bot deja dupa ce am facut aceste modificari, si problema a ramas. Inainte, totul era ok. Deja a trecut ceva vreme de atunci. Continutul este unic, scris de mine. Asta ma distrus, si demoralizat complet, va imaginati si voi cat de disperat sunt. |
Si eu is total confuz..
Inainte, cand scriam in google titlul la un articol, imi aparea articolul normal. Si stiu ca asa gaseau si vizitatorii site-ul, scriau cuvintele cheie in google, exemplu "Top 10 jocuri gen racing 2000", si aparea articolul meu. Acum, daca scriu asa, apare site-ul, deci pagina principala, si atat. Uneori apare alta pagina. Si am cautat ceva timp, nu mai exista articolele mele pe google, cum era inainte. |
Xpress, uneori, Google schimbă algoritmul de indexare a paginilor și, implicit al boților, de aceea pot apărea schimbări în căutări. În plus, dacă există alte site-uri, să spunem similare, care au o optimizare SEO mai bună, acestea apar afișate înaintea site-ului tău, la rezultate. De exemplu la căutarea:
"Top 10 jocuri gen racing 2000", site-ul tău este pe poziția a 5-a. Dacă într-o zi site-ul este pe poziția 1 la căutarea "Top 10 jocuri gen racing 2000", să zicem, nu înseamnă că așa va fi întotdeauna. E o continuă schimbare. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
| |||
| |||