Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Cum adaug domeniu propriu pe uCoz (Tutorial - Pasi adaugare domeniu propriu) |
Cum adaug domeniu propriu pe uCoz |
Buna ziua!
Am cumparat domeniu .ro de la ROTLD. Am siteul creat pe ucoz de foarte mult timp, 5-6 ani. Precizez ca este site de scoala, iar pentru predare online trebuie sa se termine in .ro, că putea sa stea altfel tot pe .do.am... Acum vreau să atasez domeniul .ro, de la ROTLD, la siteul gazduit de Ucoz. Am inceput sa transfer domeniul dar mă blochez. Dau click pe panoul de control, conectare domeniu, imi apar doua chestii: 1. transfer de domeniu si 2 conecteaza un domeniu existent. Daca sciu adresa siteului pe primul, imi spune ca parcarea dureaza 3-4 ore si sa astept instructiunile Daca dau pe al doilea nu functioneaza, imi scrie: denumirea domeniului specificată rezultă într-o adresă IP incorectă Cum trebuie sa procedez pe ucoz? Si ce trebuie sa fac pe ROTLD? Multumesc! |
Adrian_, pe transfer de domeniu trebuie dat.
Inainte de a conecta domeniul, acceseaza panoul administrativ al domeniului pe rotld.ro si modifica DNS in ns1.ucoz.net, ns2.ucoz.net, ns3.ucoz.net. Dupa ce trec cele 3-4 ore vei primi un mesaj in aceeasi sectiune in care ti se va specifica sa finalizezi conectarea Good things come to those who wait!
|
| |||