• Pagina 1 din 1
  • 1
Indexare google
TheGame
Postări: 376
Reputație: 7
Mesaj # 1 | 4:27 PM
Am observat ca google nu mi-a indexat toate melodiile de pe site desi a trecut chiar si o luna de la adaugarea unora,treburile stau cam asa...pe site am peste 7000 de melodii dar google mi-a indexat doar 5000 si ceva....ce pot sa fac?
marius15
Postări: 265
Reputație: 9
Mesaj # 2 | 8:11 PM
Am si eu o problema legata tot de Google .
Astazi am primit un email de la cei din Google iar in mesaj imi zice urmatoarele:

Rezumatul mesajelor

Instrumentele Google pentru webmasteri v-au trimis următoarele mesaje importante privind site-urile din contul dvs. Pentru ca site-ul dvs. să funcţioneze corect, vă recomandăm să citiţi în mod regulat aceste mesaje şi să remediaţi eventualele probleme critice.
Modificări link-uri de site pentru http://filmeonlinexxl.com/

Un utilizator verificat a blocat sau a deblocat link-urile pentru acest site:http://filmeonlinexxl.com/.

Link-urile afişate sub unele site-uri din rezultatele noastre de căutare, denumite link-uri de site, au rolul de a ajuta utilizatorii să navigheze pe site-ul dvs. Sistemele noastre analizează structura link-urilor site-ului dvs. pentru a găsi comenzile rapide care vor economisi timpul utilizatorilor şi le va permite să găsească rapid informaţiile pe care le caută. Procesul de creare a Link-urilor de site este complet automatizat, dar în cazul în care consideraţi că link-urile de site afişate pentru site-ul dvs. sunt necorespunzătoare sau incorecte, puteţi să le blocaţi astfel încât să nu mai apară.

Stie cineva ce vrea sa insemne asta ?? Din cate am inteles eu cineva care acces la site mi-a clocat anumite linck-uri etc etc insa nu am pe nimeni care sa aiba acces la site iar daca sa intamplat asta poate am facut-o eu insa nu imi pot da seama cum .

yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 3 | 9:13 PM
Daca nu mai ai nici un partener, sigur ai facut acest lucru din greseala, se poate modifica acest lucru
marius15
Postări: 265
Reputație: 9
Mesaj # 4 | 10:52 PM
yce chestia asta o stiam si eu ca se poate modifica ,insa cum se poate modifica ??? asta eram interesat
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 5 | 4:07 PM
TheGame, google nu indexeaza tot ce pui, exista o schema anumita.
Crazyness
Postări: 331
Reputație: 6
Mesaj # 6 | 9:57 PM
TheGame, marius15, yce, daca doriti ca google sa va indexeze toate paginile de pe site va sfatuiesc sa folositi Webmaster tools si sa specificati
Sitemaps ale site-ului akolo pt ca din aceste fisiere google va prelua automat toate paginile de pe site-ul vostru si le va pune la indexare ceea ce nu va dura foarte mult ( 1-2 zile pt toate paginile ) wink

Adăugat (21/01/2013, 7:57 PM)
---------------------------------------------
Muşatinu, Google indexeaza tot ce pui pe site doar ca trebuie sa-l ajuti si tu un pic wink

Material modificat de Crazyness - Luni, 21/01/2013, 9:56 PM
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: