|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Futured Image Ucoz Blog (Imagine articol pe blog!) |
Futured Image Ucoz Blog |
Buna, vreau sa va intreb daca la ucoz blog se poate pune o imagine la articol , de exemplu ca la wrdpress (futured image) iti apare in stanga articolului!
Am si un print : Material modificat de HiticasOvidiuRobert - Marţi, 07/02/2012, 5:17 PM
|
Multumesc , mi-a fost de mare ajutor , mai am o intrebare, nu pot pune un auto-resizer , si nu reusesc sa-l pun in stanga ! ca in exemplu din imagine.
|
Functioneaza! Multumesc , raman dator
Edit : Imi spui terog cum fac ca, cand dau click pe poza articolului sa imi apara la dimensiunea ei originala si backroundul putin intunecat sau ca si pe acest forum ! Aici am un print de pe un site, si arata cam asa Material modificat de HiticasOvidiuRobert - Marţi, 07/02/2012, 11:24 PM
|
Quote (Devil) HiticasOvidiuRobert, Link Lasa te rog si link-ul site-ului de mai sus pentru a putea sa-l ajutam pe cosmin931 Pe MaxRom trebuie sa iti fac cont separat?Fiindca din cate observ nu lasa uID Quote (YOYOYO) Siteul de mai sus e renumitul Forucoz.com tongue Da acesta este site'u la care am facut print! |
Am reusit sa ma conectez cu facebook. Am reusit sa fac ceva dar nu cred ca am facut ceva bine fiindca imi apare poza de la primul articol in al doilea articol si poza de la al doilea articol sub aldoilea articol, screen :
Sper sa intelegi ! |
| |||
| |||