|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale site cu download |
site cu download |
salut deci am facut site cu ucoz si am o categorie downloads.Cum pot sa pune filme jocuri etc sa sa se poata downloada?
|
dracusoruhabibi, cauta pe forum si vei gasi o groazza de discutii pe tema asta
sall Adăugat (07/02/2012, 11:06 AM) |
dracusoruhabibi, cand adaugi un material in spatiul "Textul complet al intrării:" pui descrierea jocului o imagine si link-ul de unde poate fi descarcat. Aceasta este doar o varianta de adaugare a unui material :), fiecare are stilul lui de a adauga un material.
|
nu vad sa scrie aja.... unde sa ma uit
edit: cum fac mai exact o categorie corecta de download sau de video de pe youtube cu tutoriale? Material modificat de dracusoruhabibi - Vineri, 10/02/2012, 7:09 AM
|
Quote (dracusoruhabibi) nu vad sa scrie aja.... unde sa ma uit In modul care il foloseste gasesti "[ Adaugă o intrare nouă ]". Quote (dracusoruhabibi) edit: cum fac mai exact o categorie corecta de download sau de video de pe youtube cu tutoriale? Instalez un modul la alegere ( Catalogul de fisiere, Catalog de articole), iar pentru a pune un video pe site folosesti tag-urile: Code [video]link video[/video] |
bun dar cum fac ca de exp sa fac si eu cv http://lkclan.ucoz.com/load/2
|
aia e problema ca nu stiu cum sa adaug materialele cum trebuie sa fac.... pfff stiu sunt tare greu de cap
|
dracusoruhabibi, fiecare adauga cum vrea un material. Eu incerc sa iti explic pe scurt.
Intri pe site-ul tau, la modulu catalog de fisiere, gasesti "[ Adaugă o intrare nouă ]" si ti se va deschide o pagina in care trebuie sa completezi spatile acelea, selectezi categoria, pui titlul materialului, la "Scurtă descriere:" pui o descriere scurta, iar la "Textul complet al intrării:" pui toata descrierea materialului si link-ul de descarcare. Acesta este cel mai simplu mod de a adauga un material. |
imi face sectiune noua care se numeste categoriile sectiuni si imi apare acol o categorie downloads pe care am creato. am facut bine:D?
|
uite link http://dracusoruhabibi.ucoz.ro/ dar nu mio ramas salvataX(
|
| |||
| |||