|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale sectiune + |
sectiune + |
cand fac o sectiune noua dece nu ramane salvata?
Material modificat de dracusoruhabibi - Marţi, 07/02/2012, 5:23 AM
|
Presupun ca este vorba de bloc-uri
dracusoruhabibi, intrati e site ca administrator sus veti avea Constructor > activati constructor > Adaugare sectiune + > In centru paginii va aparea block-ul, il editati dupa necesitati (denumire, continut, drepturi) > apoi cu soricelu puneti block-ul in unul din containerele laterale > dupa care iar Constructii > Salvare modificari Enjoi |
nu imi apare sa-l blochez adica asa cum ai zis u
|
nu vad unde scrie asa cv:)) si mie mi in romana:D pls help
|
Quote (dracusoruhabibi) nu vad unde scrie asa cv:)) si mie mi in romana:D pls help Ce anume nu vezi si ce zici de limba romana??Incearca sa fi mai explicit daca vrei sa fi ajutat ,din mesajul de mai sus nu am putut intelege mai nimic. Incearca sa formulezi intrebarea pentru a fi pe intelesul tuturor ,asa ai sansa sa primesti mult mai repede raspunsurile. |
band, ce secțiune nouă ai creat și unde vrei să-ți apară mai exact? Secțiunile adăugate prin intermediul Constructorului nu apar în cadrul meniului site-ului.
Dacă vrei să adaugi un element nou în cadrul meniului, trebuie să accesezi Panoul de Control -> Design -> Constructor pentru meniul site-ului. Este bine să oferi cât mai multe explicații (preferabil cu screenshot-uri) + link către site pentru a înțelege clar ce anume vrei să faci. Good things come to those who wait!
|
| |||
| |||