|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Reclama pe care nu o gasesc ... |
Reclama pe care nu o gasesc ... |
Cateodata aflandu-ma pe saitul http://www.deinteres.org/ si citind cate un articol se "deschide" oarecum o reclama care doar se aude si este in rusa, nu apare nimic pe ecran. Cum pot sa rezolv asta?
|
CreareWebsite, verifică dacă nu cumva ai vreun adon instalat în browser în perioada în care a început să apară. Sau s-a repetat și în alte browsere? Doar chrome folosesc. Nu stiu unde as putea cauta sa vad daca am vre-o reclama ascunsa... Adăugat (27/11/2017, 11:40 AM) |
CreareWebsite, deloc nu vrei să mă ajuți Testează, te rog, și cu alte browsere, să vedem dacă se repetă situația. Dacă nu, atunci e clar că e din browser problema.
Dar, ca să acoperim toate variantele - ai adăugat vreun script pe site recent, cam în perioada în care a început să apară partea de audio? Good things come to those who wait!
|
CreareWebsite, eventual m-ai putea ajuta cu un audio pentru reclama în cauză? Măcar să am un punct de plecare - personal tot nu am reușit să mă sincronizez cu ea =( Ai mai încercat și cu alte browsere? Aceeași situație?
Good things come to those who wait!
|
| |||
| |||