|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Acces administrare intrari (Nu pot accesa paginile pentru administrare) |
Acces administrare intrari |
Ma confrunt cu urmatoarea problema de ceva reme.
Nu pot intra sa imi administrez paginile decat in modul ”panoul codurilor html”. Mai exact, dupa ce am intrat in Editor pagini - administrare intrari si apoi accesez o pagina nu mai imi apare acea interfata simpla cu care sa introduc datele, tabele, etc, etc. Si asta se intampla la amblele site-uri pe care le am pe ucoz. S-a facut vreo modificare intre timp si nu stiu eu? Sper ca am fost destul de explicit. Multumesc |
pentru ca nu ai dat un link la pagina (va temeti ca cineva sa va cunoasca site-u) , screenshot, voi arata imaginea pentru modulul publ
Atașamente:
3983534.png
(192.2 Kb)
|
Sincer nu stiu cum sa pun scrren in mesaj, dar am sa incerc sa mai explic o data, nu inainte de a repeta intrebarea - De ce intampla acest lucru pe ambele site-uri. Si pana acum ceva timp nu au fost asemenea probleme
Deci. ma loghez intru pe EDITOR PAGINA - ADMINISTRARE INTRARI Aici selectez pagina dorita dand click pe ... ochiul ala In acest moment imi papare pagina in PANOU CODURI HTML Daca selectez EDITOR VIZUAL imi pare tot in coduri html ceva de genul pagima mama denumirea paginii denumire url ....... grupuri care au acces Si atat. In rest nimic Si am mai observa ca indiferent dau dau click pe .. ochi sau pe cheia de alaturi efectul este acelasi. Material modificat de band - Duminică, 27/07/2014, 7:59 PM
|
De curiozitate am mai crfeat un site azi. Aceasi problema. Sa fie de vina calculatorul meu. Mai are cineva necazurile astea. Administratorii site-ului nu pot da nici un raspuns?
Adăugat (28/07/2014, 7:31 AM) |
| |||
| |||