• Pagina 1 din 1
  • 1
Acces administrare intrari
band2836
Postări: 21
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 7:38 AM
Ma confrunt cu urmatoarea problema de ceva reme.
Nu pot intra sa imi administrez paginile decat in modul ”panoul codurilor html”.
Mai exact, dupa ce am intrat in Editor pagini - administrare intrari si apoi accesez o pagina nu mai imi apare acea interfata simpla cu care sa introduc datele, tabele, etc, etc. Si asta se intampla la amblele site-uri pe care le am pe ucoz. S-a facut vreo modificare intre timp si nu stiu eu?
Sper ca am fost destul de explicit. Multumesc
Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 2 | 12:18 PM
band2836, asigură-te că apeşi pe butonul wink
band2836
Mesaj # 3 | 2:20 PM
Normal ca pe butonul respectiv apas. Dar nimic. Interesant ca la amblele site-uri e acelasi lucru. Accesez apoi editotul vizual dar degeaba.
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 4 | 3:27 PM
band2836, setarile grupurilor de utilizatori, vezi daca ai optinea de editare vizuala html a intrarii pentru modulul dat.
band2836
Mesaj # 5 | 4:07 PM
Musatinu, poti fi un pic mai explicit. Si apoi de ce sa am sau nu bifata aceasta optiune daca pana acum a mers. Cine a .... debifat-o?
ArtyRo
Mesaj # 6 | 4:24 PM
pentru ca nu ai dat un link la pagina (va temeti ca cineva sa va cunoasca site-u) , screenshot, voi arata imaginea pentru modulul publ

Atașamente: 3983534.png (192.2 Kb)

band2836
Mesaj # 7 | 5:05 PM
Ooo nu e vorba de asa ceva. Site-ul este ghibis.ucoz.ro Totusi nu inteleg de ce la inceput a mers si acum nu?
Am verificat intre timp si totul e bifat.
Material modificat de band2836 - Duminică, 27/07/2014, 5:10 PM
ArtyRo
Mesaj # 8 | 5:43 PM
band2836, screen la pagina unde editezi si nu e bine.
band
Postări: 96
Mesaj # 9 | 7:26 PM
Sincer nu stiu cum sa pun scrren in mesaj, dar am sa incerc sa mai explic o data, nu inainte de a repeta intrebarea - De ce intampla acest lucru pe ambele site-uri. Si pana acum ceva timp nu au fost asemenea probleme
Deci.
ma loghez intru pe EDITOR PAGINA - ADMINISTRARE INTRARI
Aici selectez pagina dorita dand click pe ... ochiul ala
In acest moment imi papare pagina in PANOU CODURI HTML
Daca selectez EDITOR VIZUAL imi pare tot in coduri html ceva de genul
pagima mama
denumirea paginii
denumire url
.......
grupuri care au acces
Si atat. In rest nimic
Si am mai observa ca indiferent dau dau click pe .. ochi sau pe cheia de alaturi efectul este acelasi.
Material modificat de band - Duminică, 27/07/2014, 7:59 PM
band2836
Mesaj # 10 | 8:31 AM
De curiozitate am mai crfeat un site azi. Aceasi problema. Sa fie de vina calculatorul meu. Mai are cineva necazurile astea. Administratorii site-ului nu pot da nici un raspuns?

Adăugat (28/07/2014, 7:31 AM)
---------------------------------------------
Phuu am gasit care e buba, dar nu mi-o explic. Browserul e de vina. Desi am folosit pana acum Opera, iata ca nu a mai vrut sa imi deschid editorul vizual. Am schimbat pe Mozila sau Google si merge. Aveti vreo explictie in acest sens?
Sunt curios daca voi deschide site-ul cu opera de pe un alt calculator, nu cel de acasa

ArtyRo
Mesaj # 11 | 2:40 PM
band2836, opera e ipotent smile
band
Postări: 96
Mesaj # 12 | 5:33 PM
Da, o fi , dar de ce pana acum a mers si acum nu mai poate... . Aceasta-i intrebarea
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: