• Pagina 1 din 1
  • 1
Site-ul meu a fost blocat
MeciuriLiveHD
Postări: 11
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 10:30 PM
Buna seara, sunt adm la stream.ucoz.net ( www.meciuri-live-hd.com) si am vazut akm ca websiteul meu este blocat. imi apare msj "Website-ul "stream.ucoz.net" nu este înregistrat în cadrul uCoz.". Ce pot face sa-mi recuperez siteul? Multumesc!
Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 2 | 0:32 AM
OFF: Vai că habar nu mai am al câtelea thread este cu acest titlu.... :ON
MeciuriLiveHD, dacă apare acest mesaj, înseamnă că site-ul a fost şters.
contele
Postări: 38
Mesaj # 3 | 1:02 AM
Si eu am 2 siteuri care mi-au fost blocate, motivul blocari este acesta: Cheating counters, auto surfing,
ce trebuie sa fac pentru a fi deblocate siteurile.
MeciuriLiveHD
Mesaj # 4 | 10:13 AM
Nu am primit nici macar un mail cum ca as fi incalcat vreo regula sau cv de genul...pur si simplu a fost sters. Ce pot face sa-l recuperez? Daca am incalcat vreo regula pot remedia.
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 5 | 10:47 AM
MeciuriLiveHD, nu poti citi? pe pagina clar scrie:

Website-ul "stream.ucoz.net" nu este înregistrat în cadrul uCoz.
Dacă sunteți sigur că website-ul dvs trebuie să fie aici, vă rugăm să contactați
echipa noastră de Suport Tehnic.

MeciuriLiveHD
Mesaj # 6 | 11:01 AM
Am primit asta pe mail "Buna ziua,

Website-ul dvs stream.ucoz.net a fost inchis pentru incalcarea Termenilor de Utilizare uCoz , iar recuperarea acestuia nu este posibila.

Toate cele bune," , Chiar nu se mai poate face nimic pt a-mi recupara siteul?
Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 7 | 1:48 PM
MeciuriLiveHD, privind eroarea 404, din păcate nu sad
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 8 | 2:01 PM
MeciuriLiveHD, ți-a fost răspuns și în privat..cauza principală este încalcarea condițiilor de utilizare ale uCoz prin distribuirea ilegală unor canale de TV, dar și un "damage tehnic" adus sistemului în paralel.

Mai mare atenție pe viitor, vă rugăm, la ce fel de proiecte alegeți să dezvoltați pe platforma uCoz. Dacă nu sunteți siguri de legalitatea desfășurării acestora, există riscul să vă fie dezactivate în cazul unor sesizări legate de drepturi de autor sau probleme tehnice pe care le provoacă sistemului!

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
MeciuriLiveHD
Mesaj # 9 | 2:39 PM
Am inteles. Dar nu se poate nimic ca sa pot atasa in continuare domeniul www.meciuri-live-hd.com pe platforma ucoz? Am sa sterg acele posturi de pe site care sunt cu probleme. Si am sa cumpar si gazduire la dvs.
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: