|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale atasare domeniu (atasare domeniu) |
atasare domeniu |
am cumparat un pachet basic pe un an am primit domeniul cadou , am atasat domeniul si in continuare imi apare asta
Cod Domeniul hostalelkanguro.com a fost încărcat dar nu a fost încă ataşat la contul dvs Domeniul are un set incorect de servere DNS După ce aţi achiziţionat un domeniu sau aţi efectuat modificări la setările acestuia trebuie să asteptaţi 12 ore. Următoarea listă cu servere DNS trebuie aplicată: ns1.ucoz.net, ns2.ucoz.net nu am facut ceva bine ?? sau trebuie sa astept ?? |
dj_mazz, trebuie inițial să modifici serverele DNS (ns1.ucoz.net, ns2.ucoz.net), din Panoul de Control al portalului prin intermediul căruia a fost înregistrat domeniul respectiv.
Dacă domeniul a fost achiziționat prin intermediul uCoz, detalii complete despre procedura de transferare a domeniului pe website se găsesc aici. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Raver, sa iti explic mai bine...am facut un site gratis cu adresa elkanguro.ucoz.com am intrat in panoul de control la servicii platite si am cumparat un pachet basic pentru un an...am primit domeniul cadou..am luat codul primit mam dus in domain.ucoz.com si am facut la fel ca si inainte cand am primit pentru alte doua siteuri..am intrat dupa in panou la atasare domeniu optiunea 2 si dupa imi apare ce am pus mai sus
dj_mazz, trebuie inițial să modifici serverele DNS (ns1.ucoz.net, ns2.ucoz.net), din Panoul de Control al portalului prin intermediul căruia a fost înregistrat domeniul respectiv. asta nu inteleg unde trebuie sa modific pentru ca inainte pentru celelalte siteuri nu am facut asa?' ok am rezolvat in domain.ucoz.com....ms oricum...topic inchis Material modificat de dj_mazz - Luni, 26/05/2014, 5:03 PM
|
| |||
| |||