|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Accesare fisiere dintr-un site expir5 |
Accesare fisiere dintr-un site expir5 |
Salut,
In urma cu 2 luni am uploadat un document word important pentru la scoala pe un site creat de mine prin ucoz, care imi trebuian in perioada aceasta. O perioada nu am mai intrat pe site iar site-ul a expirat. Credeti ca pot intr-un fel sa imi recuperez acel fisier? Material modificat de JonnY - Marţi, 29/04/2014, 3:06 PM
|
JonnY, dacă website-ul a fost șters definitiv din sistem, nu. Ceea ce te sfătuiesc să faci este să îți recuperezi website-ul (poate mai ai timp), după care să îți recuperezi fișierul.
Pentru a-ți recupera site-ul, trebuie să pe mailul pe care te-ai înregistrat și să cauți link-ul trimis de uCoz in Inbox, care te îndeamnă să-ți reactivezi site-ul. (Dacă nu găsești în inbox, caută și în spam sau junk). Dacă acesta e mai nou de 15 zile, atunci dă click pe el și site-ul va fi reactivat în cel mai scurt timp. Dacă link-ul nu funcționează, lasă-ne adresa site-ului și adresa de mail cu care te-ai înregistrat aici, poate reușim să-l recuperăm în mod manual. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
| |||
| |||