|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Memorie cache browser! |
Memorie cache browser! |
Am facut o poza ca sa-ti dai seama despre ce vorbesc: http://tvromania.ucoz.ro/browser-cache.png
dupa cum se vede in poza toate elementele salvate pe site-ul meu nu au data de expirare, si acel js de la google are data de expirare 60 de minute. Stiu ca acest lucru se face in .htaccess pentru ca am alt site si am facut singur modificarile necesare in acest fisier, eu doar am intrebat daca se poate face asa ceva la ucoz, sau macar sa faca responsabili de la ucoz pentru toate site-urile ucoz. Va creste viteza site-ului foarte mult! Testul a fost facut cu PageSpeed Insights, poti adauga singur link-ul meu sau orice alt link de la ucoz sa vezi ce cote mici are, fata de alte site-uri... Material modificat de ten - Miercuri, 16/04/2014, 5:35 PM
|
ten, într-adevăr, momentan, uCoz nu oferă acces la fișierul .htacces. Analizăm ideea și vedem dacă, din punct de vedere al securității website-urilor, vom putea oferi acces pe viitor. Mulțumiri pentru observație.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
| |||
| |||