• Pagina 1 din 1
  • 1
Cursor Imagini
KeyBoard
Postări: 44
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 3:31 PM
Imi puteti spune cum sa modific ca cind dau click pe imaginea postarii sa imi apara videoul sau cam asa ceva
adica cind dai click pe imagine sa se incarce pagina urmatoare
Material modificat de KeyBoard - Duminică, 16/02/2014, 3:32 PM
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 2 | 3:32 PM
KeyBoard, pune te rog un screenshot (captură de ecran aici) de pe site-ul tău cu pagina unde vrei să apară modificările (cu descrieri exacte), precum și adresa site-ului.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
KeyBoard
Mesaj # 3 | 8:20 PM
director de fisiere
nustiu de ce dar nu ma lasa sa pun imaginea...

Adăugat (21/02/2014, 7:20 PM)
---------------------------------------------
Raver, intra pe sitiul meu http://anime-kage.ucoz.ro/ acolo vezi postarile vreau ca cind sa apesi pe imaginele de la postari sa apara video tot asa sa fie cind apas pe titlu postari....

Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 4 | 10:09 PM
KeyBoard, instalează-ți Jing, fă un screenshot cu text și lasă link-ul aici, te rog. Merci
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
KeyBoard
Mesaj # 5 | 9:56 PM
http://anime-kage.ucoz.ro/gagle.png

Adăugat (22/02/2014, 8:56 PM)
---------------------------------------------
cu design-ul si nu ma prea descurc cu php-ul sau ce limbaj o fi asta...
acesta este codul meu de la aspectul intrarii la modului Catalog Fisiere:
Cod
<div style="width: 33%; float: left;">
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" class="eBlock"><tr><td style="padding:3px;">
<?if($MODER_PANEL$)?><div style="float:right">$MODER_PANEL$</div><?endif?>
<div class="eTitle" style="text-align:left;"><a href="$ENTRY_URL$">$TITLE$</a></div>
<?if($MESSAGE$)?><div class="eMessage" style="text-align:left;clear:both;padding-top:2px;padding-bottom:2px;">$MESSAGE$</div><?endif?><div class="eDetails" style="clear:both;">
</div></td></tr></table>

</div>

pe site-ul meu pun anime video cu embed...
vreau sa modific acest cod astfel incat imaginea la intrari sa fie transparenta iar la hover(trecerea cursorului peste imagine) sa fie normala, de asemenea as dorii sa modific putin si textul link-ului afisat sub imagine astfel incat la hover sa nu mai fie underline si sa aiba culoarea verde...
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: