|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Pagina live stream (canale muzica) |
Pagina live stream |
In mare as vrea sa fac pe site o pagina ca aceasta din imagine
care sa contina mai multe canale de muzica. Ideea ca as vrea ca acolo unde este pozitionat acel player sa se deschida toate adica sa vina ceva de genul: Playerul sus <hr> canal 1 canal 2 canal 3 ....... .......... ......... pana aici usor dar as vrea ca atunci cand apesi butonul "canal 2" acesta sa se deschida in locul "player sus" Ceva idei despre cum as putea face asta, cum? de unde sa incep? Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
faza e ca imi caut eu doar ca ..... sincer nu stiu cam cum sa dau cautarea adica dupa ce nume.?
script pentru? page in page:)) Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
MUsatinu prietene de ce ma bagi tu intotdeauna in ceata:)) ce inteleg eu este ca prin aia copiez continutu de la forum?:))
Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
Material modificat de Chibo - Sâmbătă, 05/11/2011, 4:59 PM
|
aha am inteles acu:)
am pierdut chiar esentialul faza e ca as prefera sa....nu prea copiez de la nimeni dar daca e singura solutie asa o sa fac... fiind incepator sunt perfect cnstient ca daca doar copy and paste nu inveti niciodata totusi.... multumesc. Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
am vazut ceva asemanator cu ce as vrea doar... ca singura problema e ca se deschid _blank sau sunt redirecturi doar.
eu vreau ca totul sa se intample intr-o singura pagina singurul lucru care sa se schimbe sa fie playerul/streamul atat.:) Adăugat (05/11/2011, 4:09 PM) Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
| |||
| |||