|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Cum fac o sub-sectiune? |
Cum fac o sub-sectiune? |
AliNuTzZz, nu cred ca sub-sectiuni vrei tu ... Creeaza Sectiune Principala Exemplu: Seriale si in ea screezi categoriile adica numele serialelor.
E doar un exemplu ca sa intelegi ideea. |
Nu eu vreau ,asa niste imagini:
====================================================================== ex si dupaia cand intram in moduri apar posturile create deci cum e sa aveam sectiunea Configurarea design-ulu cand intram in ea sa avem mai multe sectiuni Material modificat de AliNuTzZz - Joi, 03/11/2011, 1:47 AM
|
AliNuTzZz, nu vreau sa te dezamagest dar pe ucoz nu poti crea sub-forum-uri.
|
Multumesc Muşatinu, chiar nu stiam ca se poate , probabil deoarece eu nu am folosit forumul in uCoz pana acum
|
Ce vrea el defapt este ca dupa ce intra intr`o categorie sa mai apara inca o lista cu categorii facute in acea categorie si abia apoi sa apara lista cu topicurile facute in categoria a 2-a din prima, ceva de genul asta:
Forum » Test category » Category 2 » Test forum » Test Am inteles ce ai vrut sa spui dar din cate stiu eu pe forumul ucoz nu se poate face, o sa vorbesc cu Lucian si revin cu un raspuns, probabil cu vre`un script e posibil... |
| |||
| |||