• Pagina 1 din 1
  • 1
Problema/Intrebare
Admin1921
Postări: 43
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 1:20 AM
Va salut... De curand mi-am creat si eu un site pe ucoz... sunt incepator si nu prea stiu cum sta treaba.Am o intrebare dar... nici nu stiu cum sa ma exprim :)). Deci am facut diferite categorii ( acasa,blog,pronosticuri...etc) ,problema e ca de ex in categoria "Pronosticuri" am scris acolo un scurt mesaj... dar eu as vrea sa pun pronosticuri in fiecare zi... doar ca nu pot ... nu am casuta de comentarii sau asa ceva. Daca vreau sa mai adaug ceva trebuie sa folosesc edit si sa scriu in continuarea primului mesaj.
Sunt aproape sigur ca nu s-a inteles nimic,dar cine stie cat de cat cum sta treaba cu ucoz l-as ruga sa ma ajute si pe mine ... just.gabii96 este id-ul meu. Va multumesc biggrin
Acesta este site-ul : http://dibgabriel.ucoz.ro
vcercelariu
Postări: 106
Reputație: 1
Mesaj # 2 | 2:20 AM
Admin1921

Te-as sfatui sa folosesti modulul Panou de anunturi pentru acea pagina,dupa ce instalezi modulul,vei putea adauga oricand vrei un pronostic fara a edita pagina.

Admin1921
Mesaj # 3 | 2:27 AM
Citat vcercelariu ()
Admin1921

Te-as sfatui sa folosesti modulul Panou de anunturi pentru acea pagina,dupa ce instalezi modulul,vei putea adauga oricand vrei un pronostic fara a edita pagina.

De instalat , am instalat panoul de anunturi... mai departe ... :-< nu mai stiu
vcercelariu
Mesaj # 4 | 2:39 AM
Citat Admin1921 ()
De instalat , am instalat panoul de anunturi... mai departe ... :-< nu mai stiu

Panou anunturi - Administrarea categoriilor - Categorie noua,pui numele categoriei (Pariuri Sportive) ,descrierea si dai salveaza,dupa ce ai creat categoria adresa catre aceasta va fi http://dibgabriel.ucoz.ro/board/pariuri_sportive/1 o sa ai pe acolo Adauga anunt nou. Sper sa te descurci.

Admin1921
Mesaj # 5 | 9:39 AM
Gata,am reusit.Multumesc frumos smile
vcercelariu
Mesaj # 6 | 12:29 PM
Citat Admin1921 ()
Gata,am reusit.Multumesc frumos smile

Cu placere !