|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Crearea siteului |
Crearea siteului |
Nu reusesc sa creez un site.Imi spune continuu ca nu am introdus corect codul de securitate.problema este ca am introdus 100 de coduri si acelasi rezultat(codurile sunt introduse corect si foarte atent).
|
Acest mesaj inseamna ca ai introdus gresit codul de securitate - ai posibilitatea sa folosesti doar cifre si litere. Iti sugerez o atentie sporita in momentul in care il scrii, precum si la dimensiunea literelor (tipar sau majuscule).
Codul de securitate pe care il introduci trebuie sa coincida cu cel afisat in cadrul imaginii din partea dreapta a campului aferent. Daca nu reusesti sa-l citesti corect, poti sa-l schimbi cu un altul, dand click pe butonul (cu sageti verzi) "Reimprospatare cod de securitate". Good things come to those who wait!
|
hanstheone, de asemenea, adresa website-ului e recomandabil să compusă doar din litere mici. Dacă problema persistă, te rugăm să ne trimiți un mesaj cu un screenshot atașat, cu eroarea respectivă.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
| |||
| |||