|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Problema la sablon "USER PERSONAL PAGE" (problema username si user full name) |
Problema la sablon "USER PERSONAL PAGE" |
De curand am luat un sablon (dupa parerea mea destul de k-lumea) de aici am uploadat/instalat/schimbat si mergea bine.
Problema sta in felul urmator: -fiind logat cu CHIBO dau click pe un user de pe site de exemplu GIGEL -imi intra in pagina userului GIGEL dar aici.... -la nume in loc sa scrie GIGEL scrie numele CHIBO -iar la user full name scrie numele meu De ce oare? Link site: semnatura mea Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
Material modificat de Chibo - Duminică, 13/10/2013, 3:05 AM
|
asta
Adăugat (16/10/2013, 7:53 PM) Adăugat (19/10/2013, 4:33 PM) Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
doamne scump esti la vorbe Muşatinu, mai pe larg sa inteleaga omu de rand:)
oricum o sa las designul facut de mine bun rau cum e:) Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Chibo, da foarte scump, e chiar greu sa faci cunostinta cu toate tagurile rezervte de aici /panel/?a=tmpl;m=4;t=5
si tragi atentia la cele care indica username: $USERNAME$ - username (login) $_USERNAME$ - user's login (username) eu nu am acces la acel aspect si nu sunt cel care trebuie sa descarc si instalez resurse externe. In alte conditii ti-as spune: Toate resursele externe sunt pe seama voastra. |
| |||
| |||