• Pagina 1 din 1
  • 1
Top Categorii
Orion
Postări: 15
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 1:59 AM
Salut,

Exista un script sau ceva pentru a adauga automat "top x-nr dintr-o categorie" pe prima pagina a site`ului?
Gen Actiune-Top 10 jocuri cele mai jucate, Strategie-Top 10 jocuri cele mai jucate, etc...
Nu stiu sa explic prea bine, sper ca ati inteles daca nu mai incerc odata.Am cautat pe site, dar n-am gasit nimic.
Astept raspuns, va rog !
Aici un exemplu concret:

ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 9:37 AM
Orion, da, alea se numesc informere, le gasesti pe prima pagina din CP
Orion
Mesaj # 3 | 3:43 AM
Nu raspunde nimeni ?

Citat (Muşatinu)
alea se numesc informere, le gasesti pe prima pagina din CP

Am facut informere, insa nu-mi apar imaginile de la jocuri... daca se poate ceva cat mai apropiat de imaginea asta:

P.S. Eu vreau sa le pun pe prima pagina nu in blockuri, am cautat pe forum dar n-am gasit ce caut eu.

Material modificat de Orion - Luni, 07/10/2013, 3:44 AM
ArtyRo
Mesaj # 4 | 3:56 AM
Orion, nu e chiar asa usor..
mai intai de toate trebu structura: modulul, categoriile daca exista, numaru de coloane numaru de materiale....
apoi trebu sa cunosti HTML-ul si CSS-ul ca sa creezi un aspect, aceasta fiind creativitatetea ta.

Orion
Mesaj # 5 | 5:45 AM
Citat (Muşatinu)
Orion, nu e chiar asa usor..
mai intai de toate trebu structura: modulul, categoriile daca exista, numaru de coloane numaru de materiale....
apoi trebu sa cunosti HTML-ul si CSS-ul ca sa creezi un aspect, aceasta fiind creativitatetea ta.

Am reusit cu informerele si imi afiseaza cum vreau in ordinea dorita, tot ce mai am nevoie este sa-mi afiseze acele imagini..

Material modificat de Orion - Luni, 07/10/2013, 5:45 AM
ArtyRo
Mesaj # 6 | 9:52 AM
Orion, incearcatagul $SCREEN_URL$
Orion
Mesaj # 7 | 4:31 AM
Citat (Muşatinu)
Orion, incearcatagul $SCREEN_URL$

Nu este acesta codul, imi arata adresa url, eu vreau sa-mi arate logoul jocului.
Dar am rezolvat problema, multumesc ca ai incercat sa ma ajuti.
Puteti da TC.

Material modificat de Orion - Marţi, 08/10/2013, 4:31 AM
C0rtez
Postări: 9
Mesaj # 8 | 7:47 PM
dute la modulul pe care il folosesti pt a posta setarile modulului Câmpuri pentru un nou formular de intrare: si bifezi Imagini
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: