|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Top Categorii (Am nevoie de ajutor) |
Top Categorii |
Salut,
Exista un script sau ceva pentru a adauga automat "top x-nr dintr-o categorie" pe prima pagina a site`ului? Gen Actiune-Top 10 jocuri cele mai jucate, Strategie-Top 10 jocuri cele mai jucate, etc... Nu stiu sa explic prea bine, sper ca ati inteles daca nu mai incerc odata.Am cautat pe site, dar n-am gasit nimic. Astept raspuns, va rog ! Aici un exemplu concret: |
Nu raspunde nimeni ?
Citat (Muşatinu) alea se numesc informere, le gasesti pe prima pagina din CP Am facut informere, insa nu-mi apar imaginile de la jocuri... daca se poate ceva cat mai apropiat de imaginea asta: P.S. Eu vreau sa le pun pe prima pagina nu in blockuri, am cautat pe forum dar n-am gasit ce caut eu. Material modificat de Orion - Luni, 07/10/2013, 3:44 AM
|
Citat (Muşatinu) Orion, nu e chiar asa usor.. mai intai de toate trebu structura: modulul, categoriile daca exista, numaru de coloane numaru de materiale.... apoi trebu sa cunosti HTML-ul si CSS-ul ca sa creezi un aspect, aceasta fiind creativitatetea ta. Am reusit cu informerele si imi afiseaza cum vreau in ordinea dorita, tot ce mai am nevoie este sa-mi afiseze acele imagini.. Material modificat de Orion - Luni, 07/10/2013, 5:45 AM
|
| |||
| |||