|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Sectiunea autentificare nu merge (Pe calculator functioneaza dar pe laptop nu) |
Sectiunea autentificare nu merge |
Poate sa imi spuna cineva de ce atunci cand dau AUTEN|TIFICARE pe site-ul meu de pe laptop nu se intampla nimic, adica nu ma pot loga nu apare acea fereasta ajax cu log=in nimic, dar daca fac acelasi lucru de pe calculator totul merge in regula?
Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
am observat ca nu mai merge logarea dupa ce am add acel cod de la slider de sus ....hm poate e de la el.....
Adăugat (22/09/2013, 5:40 PM) --------------------------------------------- Cod //overlay to login buttons jQuery('#buttonsOverlayClick, .overlayButtons').hover(function(){ var vis = jQuery('.overlayButtons').css('visibility'); if( vis == 'hidden' ) jQuery('.overlayButtons').css('visibility', 'visible'); else jQuery('.overlayButtons').css('visibility', 'hidden'); }) }); Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
scuze din graba, da este de la el ca l-am scos si merge log-in, am incercat sa sterg partea de mai sus dar nu mai merge slide-ul......:)
Adăugat (22/09/2013, 5:55 PM) Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
| |||
| |||