|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Continut in 2 limbi |
Continut in 2 limbi |
Lucrez la un website al unei fundatii din Iasi si doamna care detine aceasta fundatie doreste website-ul si in limba franceza, stiu cu siguranta ca uCoz inca nu ofera o solutie la asa ceva, insa fac apel la voi sa ma ajutati cu ceva idei (metionez ca google translate e exclus) deoarece trebuie sa il scriu eu si in limba franceza insa nu prea am o solutie buna inca.
1. Nu vreau google translate 2. Nu vreau 2 website-uri diferite si sa pun stegulete cu tara pe ele sa se plimbe din unul in altul vizitatorul (deoarece doamna de la fundatie va cumpara pachet premium pe 2 ani si e aiurea sa o pun sa plateasca la 2 website-uri in loc de unul) 3.Voi ce variante crede-ti ca pot aborda? |
Citat (Flavi) exista alta solutie http://www.bing.com/translator biggrin Danny, usor poti face cu acel buton de translate si sa selectezi doar romana si franceza DAR dupa cum bine ai zis traduce motamo nu ......cum trebuie. Acel buton te poate ajuta in executia siteului totusi adica faci site in romana si apoi dai translate in franceza, traducerea o treci local pe calculator intr-un text document si tot asa pana termini site-ul in romana. Apoi folosesti ideea lu' kpk1l, cu subdomenii dar acestea vizibile doar cand apesi pe steagul Frantei de exemplu (totusi un obstacol este ca eu daca sunt in pagina X si dau pe stegulet legatura de la click pe stegulet la exact pagina in care sunt si o vreau in franceza ......e mai dificil de facut zic eu. sau nu?). Si daca reusesti totusi nu este o solutie buna pentru ca ma gandesc la momentul in care adaugi intrari noi ........ele se add in romana DAR in franceza? le faci manual ? ......... Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Chibo, multumesc pentru sugestii insa am rezolvat.
Nu era nevoie sa imi traduca bing sau google translate pt ca textele le aveam deja in franceza . Pt romana am folosit pagini generale ex: site.ro/index si pt fanceza blog ex: site.ro/blog . Multumesc tuturor pentru sugestii si atentia acordata asupra acestui topic |
Raver, pana la urma nu cred ca am gasit solutia vezi aici http://fundatiasky.org
Inca mai caut variante |
Danny, felicitari pt designul siteului
Totusi cred ca alta varianta nu ai in momentul de fata. Acum ma gandeam la ce a zis Chibo, Citat Apoi folosesti ideea lu' kpk1l, cu subdomenii dar acestea vizibile doar cand apesi pe steagul Frantei de exemplu (totusi un obstacol este ca eu daca sunt in pagina X si dau pe stegulet legatura de la click pe stegulet la exact pagina in care sunt si o vreau in franceza ......e mai dificil de facut zic eu. sau nu?). Nu te poti folosi de codurile: $URI_ID$, $PAGE_ID$ sau $MODULE_ID$ ?? Adica sa ai site.com si fr.site.com (cu subdomeniu cum ziceam eu), iar linkul la steguletul in franceza sa fie ceva gen fr.site.com/$URI_ID$ sau poate cu $REQUEST_URI$ Poate vorbesc prostii, sigur vorbesc prostii :)) , dar ar fi o idee.. |
Muşatinu, as fi dispus sa incerc bineinteles pana la un anumit punct...daca e ceva gen fiecare link/pagina setate manual
renunt de pe acum Pacat ca nu exista o solutie si se pare ca vom mai avea nevoie de multe update-uri de la uCoz panam ce o sa ne satisfacem si nevoile ceva mai complexe |
| |||
| |||