• Pagina 1 din 1
  • 1
Cum pot sa editez un sablon
Resppect
Postări: 156
Reputație: 2
Mesaj # 1 | 5:58 AM
Buna !!!
As vrea sa incep sa invat pasii de a edita un sablon , de exmplu Cu sablonul Milenium sau alt ceva sa il edietez ,
Ori alt ceva , si as vrea ft mult sa stiu cum se face transparent sablonul
Vreau ca sami explicati mai babeste ca sa inteleg mai bine , si daca se poate sami datii pasiii . Multumesc frumos

Adăugat (04/08/2013, 4:58 AM)
---------------------------------------------
sal modific asa zos

<b>www.filmed.tk</b> <i>Video Portal MD </i>
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 2 | 8:02 PM
Resppect, dacă vrei sa modifici șablonul respectiv, poți să o faci din Panoul de Control -> Administrarea Design-ului dar, ar trebui să ai ceva cunoștințe HTML/CSS iar prin CSS este destul de ușor.

Cod
.yourcssslass
{
opacity:0.4;
filter:alpha(opacity=40); /* Pentru IE8 sau versiuni anterioare */
}

0.4 and 40 – pot fi înlocuite, iar valorile pot fi stabile în funcție de cât de transparent vrei sa fie. Între 1 și 100 – complet transparent

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Resppect
Mesaj # 3 | 10:39 PM
ori ce sablon poate fi transparent .. Scuze dar mai detaliat despre transparenţă
Joker6185
Postări: 145
Reputație: 3
Mesaj # 4 | 1:13 AM
Raver, El nu vrea asta ,Resppect, pentru a obtine ce vrei tu trebuie sa salvezi toate imaginile care ti le da sablonul si sa le editezi in Photoshop sa le faci cum vrei tu apoi le incarci inapoi in Manager De Fisiere . Cam asta inseamna sa lucrezi la un sablon si sa il faci transparent sau sa ii modifici culorile imaginilor
http://CMovies.net Priveşte filme online CMovies
Resppect
Mesaj # 5 | 1:47 AM
axa uite asta vroiam .. Mersi joker .... Dacă miati da siniste sfaturi cum să le fac in photoshop că nul cunosc de loc ap vapshe sunteti buni
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: