|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale As putea face asa ceva ! ? |
As putea face asa ceva ! ? |
Buna. Azi incercam si eu sa perd si am inceput sa fac un site , nu prin ucoz si am putut face asa ceva , va explic
Am pus un video de pe youtube si deaspupra lui am bagat chatul de la xat.com transparent si mi sa primit foarte fine , acolo se misca , Vrea sa intrb se poate de facut asa ceva cu UCOZ <b>www.filmed.tk</b> <i>Video Portal MD </i>
|
Resppect, pe ce platforma ai facut ? Nu cred ca ai istalat tu wordprest sau joomla pentru a face un adevarat site ! Cred ca ucoz pentru incepatori este cel mai recomandat , defapt mai sunt si alte platforme pentru forumuri , site-uri , in principiu tot este acel cod html pe tot locul indifernet ce site faci .
|
uite asa am fkt .. ACOLO facem nu prin coduri schimbarile si add , dar totul era usor , puteam schimba orice unde vroeam eu , mutam si atit . Am pus add un video acolo mia aparut playerul am pus adressa videoului si mergea , apoi am luat codul de chatul transparent si am pus peste playerul ala si asa si kind la urma nu era free :d
<b>www.filmed.tk</b> <i>Video Portal MD </i>
|
Resppect, Asta depinde de ce optiune iti da xat.com,daca aia iti permit ca acolo sa fie Barack Obama in pijama atunci o sa poti pune, dar pina atunci iti spun clar : Nu poti pune video la background
http://CMovies.net Priveşte filme online CMovies
|
| |||
| |||