|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Ce metodă aţi vrea de plată? (liber) (Scrieţi prin ce metodă aţi vrea să fie plătit Sistemul uCoz) |
Ce metodă aţi vrea de plată? (liber) |
Orice! Eu mi-aş dori să fie bani virtuali, dar e absurd. Aşa că mai bine plata prin SMS. Aveţi altă părere? Scrieţi aici!
Site-ul pentru toţi cu de toate pentru toţi Căutăm ajutor cu materiale (fig.) aici.
Trenuri (încă selucrează, e nou) şi iar trenuri. (www.lumeatrenurilor.ucoz.net) Material modificat de laurentiulaur1 - Marţi, 18/06/2013, 4:22 PM
|
laurentiulaur1, cea mai bună metodă de a plăti pentru serviciile uCoz este prin Cardul Bancar sau PayPal mai ales pentru că nu ai comision la plată. Dacă nu ai un card, poți să-l împrumuți de la cineva și să-i oferi persoanei respective contravaloarea plății în bani reali.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Raver, am 10 ani. Pentru nivelul meu este SMS-ul.
(Dacă se poate, după ce răspunzi poţi să închizi tema de discuţie? Mi se pare că am încheiat-o) (scuze dacă jignesc) Căutăm ajutor cu materiale (fig.) aici.
Trenuri (încă selucrează, e nou) şi iar trenuri. (www.lumeatrenurilor.ucoz.net) Material modificat de laurentiulaur1 - Miercuri, 19/06/2013, 8:11 PM
|
laurentiulaur1, da, doar că dacă ai nevoie să efectuezi o plată poți, de exemplu, să apelezi la card-ul părinților sau rudelor :). Sunt convins că te-ar ajuta! De asemenea, sunt de acord că SMS-ul s-ar putea să fie o variantă mai bună dar, în același timp este și mai costisitoare. În sistemul uCoz există posibilitatea reîncărcării contului prin SMS și efectuarea ulterioară de plăți pentru servicii, din contul reîncărcat. Detalii complete găsești aici.
|
paypal
www.sellmag.ro |
sellmag, PayPal este deja disponibilă. Trebuie să selectezi acolo plata prin Credit Card (USD) (acolo este inclus și paypal). Detalii complete găsești aici.
|
| |||
| |||