|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale sondaj nefunctional |
sondaj nefunctional |
http://asc-is.com/
poate sa-mi zica cineva de ce nu-mi merge sondajul? http://chem.ucoz.ro/ aci am testat tema prima data si merge! nu-mi dau seama daca am omis ceva... + http://asc-is.com/blog ori nu vad eu bine in codul paginii ce am omis si aci...ori nu stiu... dar am probleme cu partea de jos Adăugat (13/06/2013, 12:57 PM) --------------------------------------------- nu ma poate ajuta nimeni? Material modificat de kpk1l - Joi, 13/06/2013, 2:14 PM
|
kpk1l, poate fi doar de la scripturi, in cazu dat nu te putem auta, doar tu sti ce scripturi ai adaugat, daca nu ai adaugat nici un script, e de la template. Cel mai bine e sa pui un template uCoz si sa verifici daca functioneaza, daca in cazul dat nu functioneaza, adreseaza-te la suportul tehnic din CP
|
m-am gandit si eu ca poate e de la un script.
p chem.ucoz nu am decat sablonul si merge. pe asc-is am pus unul in header este vreun cod pt butonul "Voteaza" Adăugat (13/06/2013, 3:15 PM) |
kpk1l, mergi în Panoul de Control -> Design -> Administrare Design (CSS) -> Primul Recipient. Acolo, chiar la început, deasupra la
Cod <!-- <block1> --> Cod <style>/* Poll styles */ .pollBut {width:110px;} .pollBody {padding:7px; margin:0px; background:#000000} .textResults {background:#FFFFFF} .textResultsTd {background:#5F5F5F} .pollNow {background:#FFFFFF} .pollNowTd {background:#5F5F5F} .totalVotesTable {background:#FFFFFF} .totalVotesTd {background:#5F5F5F} /* ---------- */</style> Așteptăm impresii după Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Raver,
Citat Administrare Design (CSS) -> Primul Recipient nu am nici un block1 asa arata blocul: Cod <!-- <block> --> <div class="block_full b_blue"> <div class="block_t"> <div class="block_title"><b class="bicon_10"></b> <div class="bl_title_in">Sondaj</div></div> </div> <div class="block_c"> <div class="block_cont">$POLL$</div> </div> </div> <!-- </block> --> si asta e aspectul sondajului: Cod <div class="pollBlock" style="font-family:Tahoma,Arial;"> <div class="pollQue" style="font-size:8pt;padding-top:2px;text-align:left;"><b>$QUESTION$</b></div> <div class="pollAns" style="font-size:8pt;text-align:left; padding:4px 0 0 0;">$ANSWERS$</div> <div class="hr_b_green"></div> <div class="center bvotes_bottom"> <a href="javascript://" class="button_green bvotes_submits">Voteaza</a> <a href="$ARCHIVE_LINK$" class="button_green">Arhiva sondajelor</a> <a href="$RESULTS_LINK$" class="button_green">Rezultate</a> </div> <div class="hr_b_green"></div> <div class="pollTot" style="text-align:center;">Total răspunsuri: <b>$TOTAL_VOTES$</b></div> </div> Adăugat (13/06/2013, 6:06 PM) |
tot nu merge. am incercat
si mai am o problema cu footerul din pagina principala a blogului Adăugat (13/06/2013, 6:17 PM) --------------------------------------------- doar e acelasi design ca in paginile celelalte la blog. am verificat si tot verificat... am ametit Adăugat (13/06/2013, 6:20 PM) Material modificat de kpk1l - Joi, 13/06/2013, 7:18 PM
|
| |||
| |||