|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale publicitate de la google (pub de la google) |
publicitate de la google |
Sergal,
Quote Testeaza asezarea in pagina a reclamelor.Exista mai multe posibilitati dar cela mai recomandate ar fi asezarea reclamelor pe orizontala undeva unde vizitatorul si-ar putea arunca privirea imediat ce intara pe site.Deasemenea dupa un anumit timp putem aseza reclamele pe verticala si putem compara rezultatele pentru a vedea cum este mai bine pentru buzunarul nostru. un citat de pe un site codul il pui unde vrei sa apara , depinde de preferinte |
Salutare tuturor.
Si eu detin un cod generat de adsense insa am aceeasi nelamurire ,unde trebuie introdus acest cod pentru ca anunturile sa functioneze corect ? Am incercat sa il introduc aseara in partea superioara a site-ului ,insa mi-a coborat imaginea site-uli mai jos si nu se vede niciun anunt . |
Da pe prima pagina incerc sa il introduc problema este ca nu imi apare nimic .Am vrut sa introduc codul in partea de sus a site-ului insa dupa introducerea acelui cod imaginea siteului arata separata vezi spoiler
. Daca cineva imi poate spune mai exact unde ar trebui sa introduc acel cod pe care l-am primit de la asdesa ,va rog frumos sa imi ziceti deoarece am inteles ca trebuie introdus pentru a fi verificat .Va multumesc . |
Quote (marius15) Daca cineva imi poate spune mai exact unde ar trebui sa introduc acel cod pe care l-am primit de la asdesa ,va rog frumos sa imi ziceti deoarece am inteles ca trebuie introdus pentru a fi verificat .Va multumesc . Deci ai introdus bine codul si da nu iti apar ads-urile de la google adsense,de ce? .... iti zice foarte clar acolo dupa ce generezi codul de la ei ca dureaza pana la 10 min pana vor fi afisate ads-urile. |
Quote (marius15) Intradevar asta era problema biggrin multumesc mult pentru raspuns . Cu placere! E ultima data cand o fac. Eu personal de astazi nu mai raspund la topicurile care nu au nici o legatura cu sistemul uCoz . |
| |||
| |||