|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Cum imi resetez forumu? |
Cum imi resetez forumu? |
Am creat un site ucoz.ro unde are si forum si mi-am sters profilu de admin din gresala cum fac sa resetez forumul si sa devin din nou admin?
|
nu am asa ceva
Adăugat (21/05/2013, 9:51 AM) |
PiscesCardinale, pentru a te autentifica în Panoul de Control, trebuie să mergi acolo sus la General -> Autentificare în Panoul de Control. (sau, te mai poți autentifica cu saintesiya.ucoz.ro/admin)
Introduci acolo user-ul, parola și codul Captcha. Apoi, odată autentificat te duci la Utilizatori -> Adaugă utilizator nou (dreapta sus). Îi selectezi Grupul Administratori, completezi informațiile de mai jos și ai rezolvat. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Sus unde in dreapta apare intradevar Utilizatori dar scrie doar Utilizatorii Site-ului si Trimite un mesaj privat ''MP'' in rest nu-mi apare nimic cu adaugare utilizator..
Adăugat (21/05/2013, 2:25 PM) |
PiscesCardinale,
Citat (PiscesCardinale) Daca se poate sa sterg site-ul si sa-l creez din nou pe acelasi e-mail?? Construirea unui website nu necesita alt email de fiecare data ca noi de ex ne-ar trebui vreo 10 email-uri Tu nu de pe site sa dai la Sectiunea utilizatori , ci intra in panel cum ti-a scris Raver , urmeaza instructiunile cum trebuie nu : unde ai vazut cuv Utilizatori gata aici e , trebuie sa intri in cPanel Citat (Raver) pentru a te autentifica în Panoul de Control, trebuie să mergi acolo sus la General -> Autentificare în Panoul de Control. (sau, te mai poți autentifica cu saintesiya.ucoz.ro/admin) Introduci acolo user-ul, parola și codul Captcha. Apoi, odată autentificat te duci la Utilizatori -> Adaugă utilizator nou (dreapta sus). Îi selectezi Grupul Administratori, completezi informațiile de mai jos și ai rezolvat. http://CMovies.net Priveşte filme online CMovies
|
mersi!
|
| |||
| |||