• Pagina 1 din 1
  • 1
O noua comunitate dedicata platfomei uCoz !
lupyHD
Postări: 17
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 11:59 PM
Salut tuturor ! Ma numesc lupyHD si de cativa ani am folosit aceasta platforma pentru diferite site-uri de muzica , bloguri , forumuri , tv online .... etc. De la un timp ma bate gandul sa deschid o comunitate cu scripturi , theme si un forum dedicat acestei platforme. Am o experienta mare in acest sistem ... pot clona orice website , forum , blog . Sunt dispus sa cumpar domeniu pentru comunitate dar am nevoie de ajutorul lui raver . Daca poti scoate reclama respectiva de pe site ( iti dau adresa prin PM ) si am sa incerc sa pun reclame pentru sistemul uCoz in diferite locuri pe site . Voi incerca sa mentin comunitatea activa cel putin 2-3 theme pe zi si 5 scripturi . Primii 100 de utilizatori au ocazia de a alege un website pentru al clona si adapta la sistemul uCoz . Raver totul tine de tine . Vreau dar sa impartasesc cunsotintele , va fi o comunitate non-profit . Cadou !!: Voi pune la download designul de pe website-ul meu . Este vorba despre un script dedicat siteurilor de muzica ...... biggrin Demo:
Material modificat de lupyHD - Joi, 02/05/2013, 0:15 AM
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 2 | 1:27 AM
lupyHD, imi pare bine să aud că ești un utilizator fidel al platformei uCoz și vreau să te felicit pentru design-ul site-ului. Ai deschis deja comunitatea sau intenționezi? În același timp, trebuie să anunț că noi nu suntem de acord cu clonarea website-urilor existente. Acest procedeu creează precedente greșite și blochează inovația, creativitatea sau inițiativa personală. Dacă vrei să incurajezi utilizatorii să dezvolte website-uri de la 0, sa adapteze teme în uCoz (de exemplu tipul responsive în HTML5, cum a făcut Anonymus aici), dându-i o notă personală și diferită, ai tot suportul nostru.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
lupyHD
Postări: 17
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 12:30 PM
Asa este , defapt nu la asta am vrut sa ma refer .... prin clonare ....... sunt foarte multe template-uri pentru diverse platforme gen joomla , wordpress , blogspot , etc. si nu sunt compatibile cu uCoz iar eu sunt dispus sa le adaptez .... pentru primii 100 utilizatori . Comunitatea se numeste www.4you.ucoz.ro astazi voi atasa designul + adaugarea continutului . In curand voi incerca sa cumpar un domeniu dar reamintesc astept sprijinul vostru pentru un pachet minim pentru eliminarea reclamei care acopera un sfert din pagina !
biggrin
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: