|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Probleme cu siteul UCOZ |
Probleme cu siteul UCOZ |
Salut,
Am si eu o problema, cineva mi-a pus siteul (ucoz) pe adf.ly, de fiecare data cand accesez siteul ma pune sa astept 5 secunde si dupa intru pe site. Cum pot scoate adf.ly ? Si inca o intrebare cum pot schimba Parola de Administrare? Filme Online Gratis Subtitrate
www.nPlay.Do.Am Muzica, Filme Online, Seriale, Divertisment www.nPlay.Do.Am - Click For Show ! |
style, banuiesc că îți mai știe cineva parola de aceea vrei să o schimbi.
Citat (style) Am si eu o problema, cineva mi-a pus siteul (ucoz) pe adf.ly, de fiecare data cand accesez siteul ma pune sa astept 5 secunde si dupa intru pe site. Cum pot scoate adf.ly ? Îți este pus un script de la adf.ly , dacă vrei să îl scoți intră în: Control Panel -> Site New -> Module design customization iar in Page of the entries archive șterge codul acesta Cod <script type="text/javascript">[/b] function resizeFrame(){ var WX,WY,BX,BY; var o=document.getElementById('iFawzHBCat'),t,d; if (!o) return; d=o.contentDocument; if (!(t=d.getElementById('wrapperXawzHBCat'))) WX=0; else WX=t.value; if (!(t=d.getElementById('wrapperYawzHBCat'))) WY=0; else WY=t.value; if (!(t=d.getElementById('bannerXawzHBCat'))) BX=0; else BX=t.value; if (!(t=d.getElementById('bannerYawzHBCat'))) BY=0; else BY=t.value; BX=parseInt(BX)+parseInt(WX); BY=parseInt(BY)+parseInt(WY); if (BX<0) o.style.width="100%"; else if (BX>0) o.style.width=BX+'px'; if (BY<0) o.style.height="100%"; else if (BY>0) o.style.height=BY+'px'; } </script> [b] Iar dacă vrei să nu îți apară nici în categorii și nici in pagina de vizionare atunci șterge-l și din Control Panel -> Site New -> Module design customization -> Page with full entry text and associated comments. Citat (style) Si inca o intrebare cum pot schimba Parola de Administrare? Control Panel -> (În bara de sus)Change account password -> Bifezi "Separate password" și apoi o schimbi. Material modificat de TheGame - Marţi, 30/04/2013, 2:43 PM
|
Am gasit problema, scriptul era pus in PARTEA INFERIOARA A Site-ului.
Am schimbat si parola. Am rezolvat tot. Multumesc pentru ajutor ! Filme Online Gratis Subtitrate
www.nPlay.Do.Am Muzica, Filme Online, Seriale, Divertisment www.nPlay.Do.Am - Click For Show ! Material modificat de style - Marţi, 30/04/2013, 5:52 PM
|
| |||
| |||