|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Robots.txt (Cand dispare robots.txt?) |
Robots.txt |
Trecuse mai mult de o luna si inca User-agent: *Disallow: / tot porcaria asta apare . Mai are rost sa ma ocup cu ucoz ? Hai sa fim seriosi , zice clar ca dupa o luna , daca sunt zile cu plus sau minus , exprimati-va calumea . Nu imi place sa astept aiurea ... am facut si o gramada de backlincuri ca sa cresc dar degeaba ca voi profitati de om . Ma adresez doar celor mari nu si utilizatorilor .
==================================================== EDIT: ==== Problema rezolvata . I-am contactat pe cei de la suport si in scurt timp problema a fost remediata . Material modificat de altmp3 - Sâmbătă, 13/04/2013, 8:37 PM
|
altmp3,
1 - Exista acest topic http://forum.ucoz.ro/forum/20-185-1#882 2 - Blocarea robot.txt e un ajutor userului pentru a crea continut si design pana a incepe indexarea, si in nici un caz o porcarie. 3 - Imi pun mainele in cap si nu pot sa inteleg cum aceasta situatie il face pe uCoz sa profite de tine. 4 - Apelati suportu tehnic. |
altmp3, contactează te rugăm suportul tehnic pentru a verifica situația la website-ul pe care l-ai semnalat. Neapărat, precizează adresa acestuia pentru ca verificarea să fie cât mai rapidă. Mulțumesc!
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
bre daca nu lucrezi la el, , nu pierzi oleaca de timp si poate sa dai 5 dolari odata ca sa ti se activeze din prima..indexarea..ce vrie..chiar degeaba toate..mie unu imi place foarte mult ucuzo..pentru ca se incarca foarte foarte repede site-ul nu cred ca am avut vreodata probleme cu incarcari lente sau de genul, de cand il am de 3 luni..
si in domeniul meu al site-ului adica (games) is pe primu loc in topul ucoz ori pe 2 si in top 100 este pe locul 12 site-ul meu in doar 3 luni dar asta inseamna sa pierzi timP,sa te dedici cauzei cum se zice , si o sa vina si partile bune, pe google deja sunt pe a 2 a pagina,la site-urile cu profil ca a meu, si asta in doar 2-3 luni.,si sunt cu zecile site-uri de genul astuia care il am eu care sunt mai vechi ca asta al meu,dar iata ca si a meu a ajuns bine,dupa putin timp si multa munca si timp acordat..site-ului. Munca,si apoi vezi si rezultatele ! http://modsplanet.info - Mods for all your games !
Material modificat de Ovidyu - Vineri, 12/04/2013, 6:26 PM
|
Am inteles . O sa ii contactez pe cei de la suport . Multumesc pentru detali.
Adăugat (13/04/2013, 6:36 PM) |
| |||
| |||