|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Intrebare in legatura cu site catalog. (De exemplu cand adauga cineva site ...) |
Intrebare in legatura cu site catalog. |
Cand adauga cineva site in catalogul siteului "http://webtopro.do.am/dir/0-0-0-0-1" (nu fac reclama) complecteaza toate datele si apasa pe adauga (submit) , iar eu vreau sa fac in asa fel ca dupa ce apasa pe adauga (submit) sa il redirectioneze pe o pagina "/index/reguli" de exemplu, unde trebuie sa respecte regulile pentru a putea fi acceptat siteul user-ului ? Si mai este o chestie , tot legat de catalogul siteului , cand un user adauga un site nou , siteul sa fie publicat doar cu acordul meu ? Sa primesc mail cu confirmare sau nu stiu cum dar sa fie adaugat doar cu acordul meu . Sunt posibile chestil astea ? Multumesc
|
altmp3, poți să premoderezi (le verifici înainte de publicare) postările utilizatorilor înregistrați pe website-ul tău din:
Panoul de Control -> Utilizatori -> Grupuri Utilizatori -> Stabilește permisiunile pentru toate grupurile -> Alege Modulul (Eventual Stirile site-ului) -> Pre-moderează intrările noi (trebuie verificate). Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
altmp3, referitor la partea de submit, cea mai bună metodă este să scrii regulile care trebuiesc respectate pe pagina de adăugare a intrărilor (cea mai comodă și simplă variantă).
Astfel, trebuie să mergi în Panoul de Control: Administrare Design –> Catalog site-uri –> Pagina pentru adăugarea/modificarea intrării unde, înainte de $BODY$ – poți să scrii regulile pe care le dorești. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
| |||
| |||