• Pagina 1 din 1
  • 1
O intrebare despre IP
Adrian4262
Postări: 21
Reputație: 1
Mesaj # 1 | 4:27 AM
Cum pot bloca un utilizator (deja bannat pe site-ul meu) care tot isi face conturi si posteaza diverse lucruri defaimatoare pe site? I-am blocat ip-ul si de la Control - Blocarea ip-urilor .... si degeaba, isi face alt cont si cu acelasi ip smile

P.S. Multumesc pentru fiecare data cand m-ati ajutat!

daniel
Postări: 359
Reputație: 23
Mesaj # 2 | 5:10 AM
Adrian4262, nu ai cum mai ales daca are ip dynamic decat da un restart la router si schimba ip biggrin
Adrian4262
Mesaj # 3 | 2:21 PM
daniel, da ... inteleg ... dar persoana asta nu are asa ceva, si tot nu-l pot bloca wacko
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 4 | 3:38 PM
Adrian4262, si cum il banati dupa IP? prin conditie sau admn bar? daca prin admin bar, atunci apelati la suportu tehnic. Cu spameri e complicat, ei mereu gasesc solutii de a spama sad
Adrian4262
Mesaj # 5 | 4:00 PM
Muşatinu, l-am banat si de acolo si de dincolo ... biggrin deagaba ... multumesc pentru mesaj!
FifaMaster
Postări: 4
Reputație: 0
Mesaj # 6 | 3:29 AM
Citat (Adrian4262)
Muşatinu, l-am banat si de acolo si de dincolo ... deagaba ... multumesc pentru mesaj!

Baneazăl din control panel,faci un grup nou Ban Ip și după îl muți în grupa respectivă.

Adrian4262
Mesaj # 7 | 7:44 PM
FifaMaster, prietene printre cei bannati esti si tu ... ca doar sti ca ti-ai facut pe site-ul meu si tu si un alt "prieten" de-al tau conturi multiple pe site-ul meu ca sa-mi "furati" jucatorii de pe site ... nu mai aveti mult pana sa-mi furat site-ul cu totul biggrin

Adăugat (22/03/2013, 5:44 PM)
---------------------------------------------
Dar sa rezolvat problema, stati linistiti ... smile

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: