• Pagina 1 din 1
  • 1
Problema Cont
Alexxut
Postări: 14
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 11:16 AM
Salutare.. Stiu .. Dupa nume este chiar teribil.. .. Deci ..Sa va spun:

Acum cateva zile incercam sa ma conectez in webtop .. Am introdus E-mail si parola.. SI vine sa introduc " Parola webtop" am introdus.. Si nu imi merge.. Nu stiu ce sa aibe.. Ori mi-am pierdut parola . Ori mi sa schimbat.. . Am dat retrimite parola.. Am scris intrebarea secreta.. Dar e-mailul acela.. era mai nou si nu mai mi-am stiut si la el parola.. Ce trebuie sa fac pentru parola.. Va rog daca puteti sa mi-o schimbati .. Nu mai stiu ce sa fac sad .. Sau macar sa imi schimbati contul pe alt e-mail .

Multumesc Anticipat.
Material modificat de Alexxut - Miercuri, 13/03/2013, 11:17 AM
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 2 | 11:05 PM
Parola o poti afla prin intermediul formularului http://www.uid.me/remind/ . Daca ti-ai uitat si parola de la adresa de mail, incearca sa folosesti formularul pentru reamintirea parolei de la furnizorul de e-mail - cu siguranta are o astfel de optiune.
Good things come to those who wait!
Alexxut
Mesaj # 3 | 0:53 AM
Am incercat http://www.uid.me/remind/ ..Am introdus Intrebarea secreta.. Dar aceeasi parola parca era si la e-mail.. De aceea am zis daca puteti sa imi aflati parola..Sau sa mi-o schimbati sau sa imi mutati contrul pe alt e-mail.. ..Am incercat recuperarea la e-mail.. Codul de siguranta imi zice incorect la E-mail.. Cred ca le-am incurcat .. Codul la e-mail il stiu doar pe al doilea..

Nu stiu ce sa fac.. cry .. Va rog din suflet sa ma ajutati
Material modificat de Alexxut - Joi, 14/03/2013, 0:54 AM
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 4 | 1:29 PM
Alexxut, încearcă să-ți aduci aminte cu ce e-mail ai creat contul uId. Dacă nu îți aduci aminte parola email-ului respectiv, poți să o recuperezi.
După ce îți recuperezi parola email-ului respectiv, folosești http://www.uid.me/remind/, unde introduci răspunsul la întrebarea secretă pe care ai stabilit-o.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 5 | 1:52 PM
Alexxut,

Citat
забудь, его забудь
уйдет любовь как дым

e o piesa in rusa care se traduce ca:
uita, de el uita
va trece dragostea ca fumul.

Atat uCoz cat si servicile de mail (yahoo, gmail, hotmail....) nu pot sa-ti ofere parola daca nu urmezi pasii de recuperare.
Acesti pasi de recuperare sunt necesari ca sistemul sa fie sigur ca persoana care recupereaza parola e proprietarul si nu un strain raufacator.

Daca nicidecum nu reusiti sa va amintiti parola, uitati de site si faceti-va altul.

Alexxut
Mesaj # 6 | 8:41 PM
.. Nici site nu pot sa imi fac.. Nu pot sa renunt la cont sad .. Macar sa imi resetati parola aceea de la el.. Si nu sunt "Rau facator"

.. O vreme o stiam ..Dar m-a apucasem de un alt site la un alt proprietar.. si la deatunci nu mai imi stiu parola .. Parola de la e-mail e cam la fel ca aceasta.. Dar stiu o mica parte la parola.. dar restul .. sad
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 7 | 9:20 PM
Alexxut, solutia pentru recuperarea parolei contului uID este foarte simpla si e mentionata mai sus. Insa, in privinta faptului ca ti-ai uitat parola de la e-mail, deja nu tine de uCoz acest aspect. Incearca sa o recuperezi folosind formularul de reamintire a parolei (si ma refer aici la mailul tau) - avand in vedere ca exista atatea elemente de siguranta (gen adresa de mail alternativa, intrebari de siguranta, etc ) cu siguranta gasesti o solutie, numai ca trebuie sa te straduiesti un pic.
Good things come to those who wait!
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: