|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale O noua Problema (Problema noua) |
O noua Problema |
Salutare Ucoz.. Am si eu o problema la site-ul : pro-gameing.ucoz.net
Deci cand esti deconectat .. am pus interzis vizitatorilor sa intre pe site.. Doar cu cont.. Dar faza este ca ..proprietarul siteului . A inscris siteul in top 66( sau 100 ..) ucoz.Am implementat codul acolo si lam sters ca se sticase .. Ca in poza de mai jos ..Si l-am sters si la fel face .. Sa va arat ce eroare are: Cand intrati pe pagina .. la pagina acces interzis .. Merge sa modificati orice .. si numele si dimensiunea pozei.. .. dar in forum sus in pagina principala nu merge.. Ci doar in Pagina cu acces interzis are problema Uitati o imagine: Aici merge sa modific poza.. Dar merge si textle ... P.S:tin sa mentionez siteul are proprietar pe altcineva.. Iar eu i ajut .. Siteul este: pro-gameing.ucoz.net Multumesc Pentru ca mi-ati citit postul ..Va rog sa ma ajutati Material modificat de Alexxut - Duminică, 10/03/2013, 4:18 PM
|
Alexxut, am avut nevoie de ajutorul lui Florin ca sa inteleg ce vrei.
Problema si vina iti apartine exclusiv tie. pe langa faptu ca ma deranjat muzica care e pe site, template-ul e extern adaptat foarte rau cu reclama in limba rusa. Nu cred ca editarea contentului e unica problema. Sa revenim a problema ta. ai tegul body: Cod <body dir="ltr" style="background: #1d1d1d" contenteditable="true"> contenteditable="true" trebuie sters de pe toate paginile. |
Va multumesc. Problema a fost Remediata. Radioul.. o sa il scot.. L-am pus pentru cateva zile Despre Template in limba rusa.. Da aveti dreptate.. El a fost tradus.. Dar imi functioneaza.. Inca o data MULTUMESC
Material modificat de Alexxut - Duminică, 10/03/2013, 5:02 PM
|
| |||
| |||