• Pagina 1 din 1
  • 1
Ma blocheaza iarasi daca am cont premium?
barabi12
Postări: 66
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 9:18 PM
Daca Iau cont premium si iau un domeniu iarasi am sanse sa fiu blocat? Atunci pot sa folosesc auto surf?
Evollution
Postări: 103
Reputație: 1
Mesaj # 2 | 11:44 PM
daca esti presedinte ai voie sa furi ?!

ideea e ca ns dar nu cred , oricum trebuie sa intelegi ca prin auto-surf nu iti vin utilizatori reali iar faptul ca acolo la counter creste cu putin sa zicem +100 users pe zi nu te ajuta cu nimic .. fati utilizatori reali si fideli atunci o sa fii multumit .. ce folos ca cu autosurf ai 1000 de useri si fara ativitate ... mai bine 50 dar buni

iftimen
Postări: 2
Mesaj # 3 | 9:09 AM
Daca fac un site nu vrea sa fac numai pentru mine vrea sa fac sa fiu vizibil pe google .Deci nu am inteles destul de clar pentru cont premium se poate folosi auto -surf sau nu?
Evollution
Postări: 103
Reputație: 1
Mesaj # 4 | 5:49 PM
Daca fac un site nu vrea sa fac numai pentru mine vrea sa fac sa fiu vizibil pe google .Deci nu am inteles destul de clar pentru cont premium se poate folosi auto -surf sau nu?

autosurf-ul nu te promoveaza pe google wink sunt cativa pasi foarte simpli care te pot aduce in primele pozitii pe google dar auto-surf nu te va ajuta cu nimic ba din potriva

barabi12
Postări: 66
Mesaj # 5 | 8:51 PM
Care sunt pasi respectivi care te ajuta sa fi in primele poziti?
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 6 | 10:51 PM
barabi12, da website-ul tău va fi blocat chiar dacă ai un cont premium. Dacă îți iei un pachet premium, iar site-ul tău este proaspăt realizat, vei putea debloca fișierul robots.txt, iar site-ul tău va fi indexat în câteva zile de către Google.
Pentru ca website-ul tău să rankeze cât mai bine, te sfătuiesc să lucrezi la SEO. Detalii mai multe legate de promovare găsești într-una din temele de discuție de aici: http://forum.ucoz.ro/forum/20

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: